Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Fiú vagyok,173 cm,93 kg. Intelligens vagyok. Így is lehet barátnőm?
1: miért lenne reménytelen?! o.O
Kérdező!
Simán lehet bnőd, vannak olyan lányok, akik kizárólag a macis pasikat szeretik! :) 17L
Ugye milyen érdekes, kedves első?!
Intelligens vagy? Akkor nem tennél fel ilyen kérdést.
173 cm, 93 kg az bizony kövér. Persze, van, akinek pont ez tetszik, de azért egy kis felesleget leadva nagyobb esélyed lenne.
Milyen gyógyszert is szedsz?
Ha intelligens vagy akkor kizárt.
Még jó, hogy hülye vagyok! :D
Szóval valószínűleg antidepresszánst szedsz, méghozzá tippem szerint tetraciklikus fajtát.
Azt írod, már mást szedsz, akkor nincs akadálya, hogy kicsit adj magadra. Mozogj rendszeresen, és tessék azt a 93-at letornászni 70-75-re. Meg ápolt külső, és máris nagyságrendekkel nagyobb lesz az esélyed.
Próbálj meg kicsit szociális életet élni, nem kell egybőlösszevissza bulizni menni, de csak van valami elfoglaltság, amit szívesen végzel, és aminek apropóján kimozdulhatsz.
Az hogy intelligens vagy az kevés, más jó tulajdonságaid is kell hogy legyenek ha meg akarsz fogni egy lányt. Ha van humorod, bármiről ellehet veled beszélgetni és a "normális" kategóriába tartozol és van stílusod akkor az egy jó pont. Bár lehet valakinél a kinézeted miatt csak a barátzónába leszel, mert ez tény hogy sok csajnál számít a külső. Ez emberfüggő, az exem pl ilyen adatokkal rendelkezett mint te mégis szerettem...
17/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!