Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Szerintetek nagyon gáz volt?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerintetek nagyon gáz volt?

Figyelt kérdés

Pár napja ismerkedtem meg egy fiúval, és tegnap volt az 1. randink. Nagyon jól éreztük magunkat, a moziban megfogta a kezem, én a vállára hajtottam a fejem, és amikor hazahozott, akkor megcsókolt a kocsiban. Még sosem volt ezelőtt barátom (16 éves vagyok), és ez volt életem 1. csókja, és féltem, hogy rosszul csináltam, így megkérdeztem, hogy nagyon rossz voltam-e. Persze erre azt mondta a srác, hogy nem, nagyon jó voltam, miért? Én erre bejelentettem, hogy mert e volt életem első csókja. Akkor mosolygott és csodálkozott, hogy ilyen szép vagyok, és még nem is volt barátom, meg mondta, hogy fel sem tűnt neki, hogy most csinálom először.

De akkor is... Mindenhol azt írják, hogy ez mekkora hiba, csók után megkérdezni, hogy milyen voltam, én még is megtettem... Szerintetek nagyon gáz volt, hogy megkérdeztem?

2012. szept. 10. 14:39
 1/7 anonim ***** válasza:
100%
Ha egy értelmes emberrel randiztál, akkor nem.
2012. szept. 10. 14:43
 2/7 anonim ***** válasza:
100%
nem dehogy:) szerintem ez cuki:)
2012. szept. 10. 14:44
 3/7 Dávidmester13 ***** válasza:
100%
Szerintem nem gáz hogy megkérdezted :)
2012. szept. 10. 14:44
 4/7 anonim ***** válasza:
100%

> Szerintetek nagyon gáz volt, hogy megkérdeztem?

Szerintem nem.

2012. szept. 10. 14:51
 5/7 anonim ***** válasza:
100%
Nem, aranyos dolog ez:D
2012. szept. 10. 14:58
 6/7 anonim ***** válasza:
100%
Nem, szerintem jó is, hogy korán tisztáztátok ezt :)
2012. szept. 10. 15:19
 7/7 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat, megnyugtattatok :)
2012. szept. 10. 18:39

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!