Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Első randin mit kéne csinálni?...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Első randin mit kéne csinálni? Lent bővebben

Figyelt kérdés

ma megismertem egy gyönyörű lányt és jövöhéten lehet hogy talizunk.Mivel nem vagyok olyan tapasztalt a randizásban első randin mit kellene csinálni?? Sétáljak vele és beszélgessek vagy pedig hívjam meg vmire? De nembiztos hogy egyedül lesz lehet hogy egyik bnője elkiséri....

Mit tegyek?? pár ötletet tanácsot lécci adjatok. köszi előre is

2009. júl. 29. 21:10
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:

23:47

ez elég fura hozzáállás

mintha csak akkor számítana a másik fél, mikor már lefeküdtek egymással

igenis randi

2009. aug. 1. 00:52
 12/13 anonim ***** válasza:
szerintem alényeg,h. lőször légy határozott és már 1konkrét programmal állj elő, persze kérdezd meg h neki ez okés-e...de semmiképp ne legyen az h megkérdezed tőle h mit csináljatok, hova menjetek és erre azt mondanád h neked mind1 dönts te..multkor velem ezt csinálta 1 srác, az agyamra ment..:S szóval légy határozott! humoros kicsikét bókolj neki de ne nyomulósan, csak hogyha pl elneveti magát akk. mondd azt milyen aranyosan mosolyog ilyesmik...sztem megcsókolni még ne akard várj min. a 2.randiig..persze ha ő kezdeményezné ne utasítsd vissza:P
2009. aug. 1. 01:29
 13/13 anonim ***** válasza:

Ha nem kettesben vagytok, az meg milyen első randi? Oké, ha mondjuk már egy ideje jártok, akkor természetes, hogy mehet veletek más is szórakozni, de első randin... :D:D:D

Amúgy minden randin azt csináltok, amihez kedvetek van! Sokan leszólják a mozis randikat, hogy mindenki oda megy, és nincs benne fantázia, de szerintem első randira az a legjobb, ha moziba mentek, mert ha megnéztek egy filmet, utánamáris lesz közös témátok.

2009. aug. 1. 01:42
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!