Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Első randin mit kéne csinálni?...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Első randin mit kéne csinálni? Lent bővebben

Figyelt kérdés

ma megismertem egy gyönyörű lányt és jövöhéten lehet hogy talizunk.Mivel nem vagyok olyan tapasztalt a randizásban első randin mit kellene csinálni?? Sétáljak vele és beszélgessek vagy pedig hívjam meg vmire? De nembiztos hogy egyedül lesz lehet hogy egyik bnője elkiséri....

Mit tegyek?? pár ötletet tanácsot lécci adjatok. köszi előre is

2009. júl. 29. 21:10
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:
100%
Legyél magabiztos és vicces.Sétáljatok beszélgessetek, meghívhatod fagyizni vagy egy teára.Beszéld rá hogy barátnőt ne vigyen mert szerintem az nem igazi randi.
2009. júl. 29. 21:12
 2/13 anonim ***** válasza:
100%
Legyél vicces,figyel oda arra amit mond,érdeklődj a hobbija után beszéltesd,fontos a szemkontaktus nézd de ne bámuld!Ja és ne nyomulj ész nélkül ne akard az első csókot egyből az első randi végén!
2009. júl. 29. 21:35
 3/13 anonim ***** válasza:
100%
bnő neee.. ne azt mondd, h ne jöjjön... bár ha ő ezt mondja, h jön akk az az ő részéről nem randi sajnos.:S:( esetleg megemlítheted neki, h te ŐT szeretnéd megismerni, ezért nem fontos a bnő, de ahogy ő gondolja.. ha aztmondja, h jön egyedül az egy jopont neked, ha bnővel akk sajnos az nemtuljooo:S mert azmár nemradni... ha jöna bnő, akk nehezebb a szitu... esetleg meki...azt mozi.. (bár kérdéses, h akk ki fizet kinek...) ha minden sínen megy és csak ő jön,akkor szépen puszival üdvözlöd, sétálgattok, és közben direkt kitérsz olyanhelyekre, ahol esetleg van vmi kávézó, mekii és meghívod 1 fagyira, üdítőre, sütire.. a mozi ELSŐ randin ne, mert akkor inklább csak ebszélgetés... 2.on már mehet! sok szerencsét!!:))))))
2009. júl. 29. 21:40
 4/13 A kérdező kommentje:
köszönöm a váaszokat.... a következő a szitu egyedül jön már tudjuk az időt hogy hol találkozunk csak a napot még nem. remlélem összejön.
2009. júl. 30. 10:18
 5/13 A kérdező kommentje:
21:40 esnek a puszi az úgy is jó ha elköszönésképpen adok neki vagy fontos hogy üdvözlésnél addjam neki??
2009. júl. 30. 10:20
 6/13 anonim ***** válasza:
en 1-et ertek az elozoekkel!!!!!!
2009. júl. 31. 22:50
 7/13 anonim válasza:

üdvözléskor is mindenképpen adj puszit!!!!

Képzeld el a helyzetet mikor köszönsz meg meg ö is azt csááá. Szerintem rögtön adj 2 vagy esetleg 3puszit. Személyesebb is a dolog!!!! Sok sikert neked!!!!

2009. júl. 31. 22:55
 8/13 anonim ***** válasza:
adjál üdvözléskor,meg elköszönéskor!:):):)
2009. júl. 31. 23:15
 9/13 anonim ***** válasza:

A puszi alap, nehogy kezet akarj vele fogni:)

Jah, és a dolgot ne randinak hívd előtte, hanem találka, vagy ilyesmi. Randi szex után van:)

Legyél humoros, add önmagad, és a poénokat ne erőltesd, azt észreveszik.:)

-ReapeR-23/F

u.i:Jókívánság: TANULJ MEG ÍRNI!!!

2009. júl. 31. 23:47
 10/13 anonim ***** válasza:

Szerintem minden lány mást szeret ezért én például nem tudok neked mit mondani, hogy mit csinálj. Nálam ez spontán dolog. Próbálkozok pár dolgokkal és ha látom rajta, hogy nem sok kedve van hozzá akkor rákérdezek a következőre. Így talán az is lejön neki, hogy törődsz vele és nem viszed valami unott helyre.

Sok sikert!!!

2009. aug. 1. 00:30
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!