Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Van más is, aki erre a döntésr...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Van más is, aki erre a döntésre jutott?

Figyelt kérdés
Feladom, elegem van, hogy nincs egy normális, szeretnivaló, egyedülálló lány sem, akivel megismerkedhetnék. Hülyeség volt abban hinnem, hogy majd valami csoda folytán találok rendes lányt.

2012. szept. 9. 20:47
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:
100%
Persze, hogy van, minden nap ír valaki egy ilyen kérdést. Vagy te adod fel minden áldott nap, vagy rengeteg sorstársad van.
2012. szept. 9. 20:48
 2/13 ASOT ***** válasza:
1-est osztom :)
2012. szept. 9. 20:49
 3/13 anonim ***** válasza:
Add fel nyugodtan, több pina marad!
2012. szept. 9. 20:51
 4/13 anonim ***** válasza:

Az önsajnálat szánalomra méltó. Nem siránkozni kell, hanem cselekedni. Ha el akarsz érni valamit, akkor azért tenni is kell. A csodára várni régen rossz. Ha barátnő kell, akkor menj és ismerkedj. A sült galamb nem fog a szádba repülni. Az is elég szánalmas, hogy a mai pasik már nem tudnak udvarolni, azt se tudják, hogy kell megszólítani egy lányt. Nekem kell udvarolnom nőként és randira hívnom, ha akarok valamit? Elképesztő.

Ragadj meg minden alkalmat az ismerkedésre, az utcán, buliban, boltban, neten bárhol, ahol szimpatikus lányt látsz. Ha nemet mond, akkor mi van? Semmi, mész tovább a következőhöz. Ennyire egyszerű.

2012. szept. 9. 20:56
 5/13 anonim ***** válasza:
Én feladtam, beletörődtem, hogy örökre egyedűl maradok, rá fél évre találkoztam egy lánnyal, aki kedves arnyos és nagyon beleszerettem.
2012. szept. 9. 21:03
 6/13 anonim ***** válasza:
Hál' Istennek! Egy idiótával kevesebb lesz.
2012. szept. 9. 21:06
 7/13 anonim ***** válasza:
Pont ellenkezőleg egy hosszú és szar kapcsolat után úgy döntöttem annyit dugok meg ahányat csak tudok.
2012. szept. 9. 21:11
 8/13 A kérdező kommentje:

Szerinted nem azt csináltam eddig? Végig ismerkedtem, de egy sem volt megfelelő jellemre. Hihetetlenül bunkók a mai lányok, nem ismerik az illemet sem. Kézfogásra sem hajlandóak, pedig ez így szokás. Némelyik meg úgy nézett, mintha megakarna ölni. Udvarias, kedves,normális módon most vagy nem nyerő ismerkedni vagy tényleg ennyire sok a bunkó, ostoba, érzéketlen lány manapság.

Ezekért tényleg nem is éri meg az időmet és energiámat pocsékolni. EGy kezemen meg tudom számolni, hány normális lányt sikerült kifognom személyesen és persze ők is foglaltak voltak már.

2012. szept. 9. 21:16
 9/13 anonim ***** válasza:

Akkor mégis mit írjunk neked?

1. Jó siránkozást!

2. Bőgjél tele otthon egy százas pézsét!

3. Gyere át hozzánk, együtt körbe bőgjük a kertet, legalább ma már nem kell locsolnom!

4. Hajrá, csak így tovább! Holnap biztos becsönget Miss Univers H.!

5. Olyan fantasztikus pasi vagy, hogy nincs olyan csaj, aki elég jónak érezné magát hozzád.

6. Nemsoká bekövetkezik a csoda és hirtelen a semmiből megjelenik álmaid nője, aki majd elcsábít!

Nem értem komolyan, hogy az ilyen kérdezők, milyen válaszokat várnak? Próbál az ember értelmesen válaszolni, de le se sz...-ja a kérdező. Akkor minek írod ki a kérdést, ha te úgyis annyira jól tudod a dolgot?

2012. szept. 9. 21:26
 10/13 anonim ***** válasza:
Majd ha férfivá érsz,akkor ne lányokat keress,hanem Nőket!
2012. szept. 9. 21:27
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!