Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lehet belőle még valami?
Figyelt kérdés
Az volt osztálytársamba nagyon beleszerettem 8évig voltunk osztálytársak de az utolsó 2évbe padtársak is. Ez idő alatt lettem belé szerelmes. Már nagyon jól összeismerkedtem vele együtt hülyéskedtünk és a legtöbb dolgot meg is tudtam vele beszélni mintha a haverom lenne csak lányba. Persze én nem mertem elmondani neki hogy szerelmes vagyok belé. Aztán így hülyéskedésböl megkérdeztem h kibírja-e a 7 fogást hát nem bírta ki de nem ez a lényeg hanem h ott hagytam a combájn a kezem és elkezdtem simogatni nagyon bejött neki. Aztán egyszer csak leállított h neki egy pár napja már van barátja és hogy ezt nem kéne arról hogy van barátja sajnos én nem tudtam. Utána még egy fél évet padtársak voltunk de nem volt semmi köztünk azóta én koleszos lettem és kb soha nem találkozunk. Szerintetek valaha sikerülhet hogy összejöjjünk?2012. szept. 9. 17:39
2/2 anonim válasza:
Deríts neki és írj ki.
..
mármint, magadból írj ki mindent amit gondolsz, ne tartsd vissza, abból lesz a legjobb eredmény^^
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!