Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Szerintetek lehet belőle valami?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerintetek lehet belőle valami?

Figyelt kérdés
Van egy lány aki tetszik nekem ő 20 éves én 22. Régóta ismerem kb 1 éve. Most megyek bálba és elhívtam, IGENT mondott. Régebben hívtam rendira de akkor azt mondta h nem jó neki de talán egyszer, azt se mondta h igen azt se hogy nem. Szerintetek el lehet csábítani? Ha igen akkor hogyan viszonyúljak hozzá, legyek rendes és csak bókoljak neki vagy meg is csókoljam? Tudom h ezt a helyzet adja de olyan nehéz elmenni ezen a lányon
2012. júl. 5. 10:53
 1/2 The_King(Tibi) válasza:
Hát .... Nem tudom hogy hogyan viszonyultok egymáshoz de probálkozni lehet! Szóvalforditsd komolyra a szót és komoly fejjel probáld nézni aztán először nézz a szemébe aztán a szájára és ismét a szemébe! Ha ezek után megnyajja egy kicsit is a száját az aszt jelenti hogy ő is szeretné és szép lassan meg csókolod! És várod a következményt ez igy megy! Semmitől ne várj semmit! Neked kell elsőnek lépni!!
2012. júl. 5. 11:02
 2/2 anonim ***** válasza:
Az az igazság hogy szerintem a lány nem azért mondott igent, mert veled lazulhat, hanem ott mással is ismerkedhet.. Sajnos ez egy gyakori női praktika. De azért nincs veszve semmi. Ha úgy érzed hogy van esélyed akkor hajrá, és próbálkozz nála. :) Sok sikert!
2012. júl. 5. 11:51

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!