Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Lehet így ismerkedni? Lesz...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lehet így ismerkedni? Lesz belőle valami?

Figyelt kérdés
Facebookon van egy fiú, akivel minden nap beszélünk (elég sokat) és nekem nagyon tetszett. Egyik nap mondta, hogy tetszem neki, mikor elmondtam, hogy ő is nekem. Nagyon jól el tudunk csevegni órákat is, de szeretnénk élőben is találkozni. Szerintetek Facebookos ismeretségből lehet kapcsolat? Mert én úgy érzem, igazán szeretem, folyton csak rá gondolok (állítólag ő is így van velem). 15/l
2012. jún. 21. 20:19
 1/5 anonim ***** válasza:
lehet belőle, de élőben is találkozni kell
2012. jún. 21. 20:20
 2/5 A kérdező kommentje:
köszi a választ:) azt elfelejtettem mondani, hogy kicsit messze él (Balatonnál, én meg Pesten). Így élhet a kapcsolatunk?
2012. jún. 21. 20:29
 3/5 anonim ***** válasza:
Te jó ég! Egy fiatal srác még nem tud ennyit utazni! Főleg nem heti többször. Csak ámítani fog hónapokon keresztül. Jó, ha egyáltalán egyszer találkozni fogtok.
2012. jún. 21. 20:32
 4/5 anonim ***** válasza:

Ha sikerül élőben találkoznotok és továbbra is megmarad mind a kettőtök részéről, hogy szeretitek egymást akkor a kapcsolatotoknak ki kell bírni ezt (ha mégsem bírja akkor nem érdemel meg a srác és hagyd a fenébe.

remélem tudtam segíteni!

2012. jún. 21. 23:24
 5/5 A kérdező kommentje:
Köszi a válaszokat! :)
2012. jún. 29. 23:21

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!