Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Srácok ti szédítenétek egy csajt 1 éven keresztül interneten, ha tudnátok hogy úgysem lesz belőle semmi mert nincsen elég pénzetek az utazáshoz?
A netes ismerkedést évekig lehet folytatni, semmire nem garancia.
500 km-ről bármit megígérek, semmibe nem kerül, pláne ha a nő van olyan ostoba, hogy még el is utazik hozzám, nekem semmi vesztenivalóm nincs. Ingyen menetre jó. Ahhoz képest egy évig fűzöm neten... ez semmi befektetés ahhoz, hogy befűzzek egy csajt.
Felajánlanám, hogy jöjjön el hozzám, de ha nem válik be, akkor egyszerűen kirakom. Tovább már nem az én gondom.
szerintem már ítam neked ez ügyben csak ott még nem volt téma az h kimennél....
óóó szóval most odáig jutott a dolog, hogy a srác nem jön ide , de most te mennél ki??
ne légy hülye drága! egy ismeretlen emberhez? külföldre? és ott is maradni?
Az hogy neten láttátok egymást az egy dolog, de élőben még érhet csalódás...nem is kicsi!
Ne! Ha Magyarországon belül utaznál akkor azt mondanám menj el találkozzatok de akkor se maradj ott!
Külföldre meg végképp-
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!