Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Srácok ti szédítenétek egy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Srácok ti szédítenétek egy csajt 1 éven keresztül interneten, ha tudnátok hogy úgysem lesz belőle semmi mert nincsen elég pénzetek az utazáshoz?

Figyelt kérdés
Ráadásul ti más országban éltek a csaj meg magyar és elválaszt 500 km ,és pénzetek az meg nincsen hogy elmenjetek hozzá, de nagyon szerelmesek vagytok egymásba.Ti felajánlanátok hogy a csaj menjen el külföldre hozzátok?Jahh és ráadásul még élőben nem is találkoztatok ,és de már összeköltözésről lenne szó. Szóval ha a csaj megy akkor már nem jön vissza már magyarba.Szóval kérdésem lényege hogy megbíznátok e annyira a másikban hogy egy idegen utat kockáztatsatok?Esetleg várnátok még addig míg össze nem gyűlik a pénz az útra?

2012. jún. 21. 09:50
 1/7 anonim válasza:
Persze...
2012. jún. 21. 09:51
 2/7 anonim ***** válasza:
Dehogy biznék meg beszélhetek vele neten 20 évet is amig nem ismertem meg személyesen egy kicsit sem addig szó sem lehet összeköltözésről menj ki a nyáron akár nyaralás szempontjából ismerd meg és majd mérlegeled hogy tényleg vele akarsz e lenni vagy sem :)
2012. jún. 21. 09:51
 3/7 anonim ***** válasza:
Még szép!
2012. jún. 21. 10:41
 4/7 anonim ***** válasza:
Hány kecskét ér a dolog?
2012. jún. 21. 10:51
 5/7 anonim ***** válasza:
Neten, írásban nem lehet szerelmet kiváltani! aki úgy hiszi mégis, az becsapja önmagát!
2012. jún. 21. 10:52
 6/7 anonim ***** válasza:

A netes ismerkedést évekig lehet folytatni, semmire nem garancia.

500 km-ről bármit megígérek, semmibe nem kerül, pláne ha a nő van olyan ostoba, hogy még el is utazik hozzám, nekem semmi vesztenivalóm nincs. Ingyen menetre jó. Ahhoz képest egy évig fűzöm neten... ez semmi befektetés ahhoz, hogy befűzzek egy csajt.

Felajánlanám, hogy jöjjön el hozzám, de ha nem válik be, akkor egyszerűen kirakom. Tovább már nem az én gondom.

2012. jún. 21. 12:16
 7/7 ASOT ***** válasza:

szerintem már ítam neked ez ügyben csak ott még nem volt téma az h kimennél....

óóó szóval most odáig jutott a dolog, hogy a srác nem jön ide , de most te mennél ki??

ne légy hülye drága! egy ismeretlen emberhez? külföldre? és ott is maradni?

Az hogy neten láttátok egymást az egy dolog, de élőben még érhet csalódás...nem is kicsi!

Ne! Ha Magyarországon belül utaznál akkor azt mondanám menj el találkozzatok de akkor se maradj ott!

Külföldre meg végképp-

2012. jún. 21. 12:27

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!