Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogy kérdezzem meg hogy lenne-e a barátnőm?
Figyelt kérdés
Van egy lány aki nagyon tetszik. Elhívtam hogy nincs-e kedve találkozni, hogy jobban megismerjük egymást. Igent mondott.
Ilyenkor hogy kérdezzem meg hogy lenne-e a barátnőm?
2012. szept. 9. 17:21
1/5 anonim válasza:
Ezt nem szokták így megkérdezni max a 12 évesek.
Ha idősebb vagy akkor ezt ne kérdezd meg :)
Szóval csak ismerkedj vele találkozgassatok és kialakul.
2/5 anonim válasza:
nem kell erőltetni semmit! Találkozgassatok! És ha neki is bejössz akkor úgy is kifog alakulni magától a dolog.. :)
3/5 anonim válasza:
Áúrinten. Velem is tegnap ez volt. Nagyon jó fej a srác, legjobb haverom lehetett volna. Aztán benyögi fb-n egy kép után ( olyan kép volt, hogy Mások: *egy pasi meg egy csaj ölelkezik télen* Én: *egy forever alone fejes emberke egy radiátort ölelget*), hogy lehetnék e a srác a képről. Annyira lesokkolt a dolog, hogy 1 percig nem is írtam szegénynek
4/5 anonim válasza:
En a kovetkezo parbeszedet tudnam elkepzelni.
Fiu (F)
Lany (L)
F: Lennel a baratnom?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!