Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek lehet adni olyan ember szavara a lanyokkal kapcsolatban, akinek csak 29 eves kora ellenere mar kb 70 baratnoje volt ( egyejszakas, hosszabb es rovidebb kapcsolatai is mind voltak)?
Igen, lehetséges.
Én kifejezetten nehezen kapható lánynak tartom magam, a srácok nagy része elsőlátásra fapinának gondol, aki csak paplan alatt, lekapcsolt villanynál, misszionárius pózban szeretkezik a párjával, szigorú időbeosztás szerint minden kedden este kilenckor. Viszont az is látszik rajtam, hogy intellektuális lány vagyok, az agyamat kell lenyűgözni.
Ha egy srác ezt a mentális G-pontot kitapogatja, netán azonnal ráérez, akkor igen, ágyba tud vinni, akár első este is. Volt már rá példa, hogy reggel azon kaptam magam, hogy jézus, mit csináltam... A szakirodalom ezeket a pasikat nevezi intellektuális ge.cinek.
Azt a pasit, aki meg odajön a buliban, leül az asztalhoz, és közli, hogy kinyalna, simán ge.cinek. Ez a két alaptípusa van az egyéjszakára törekvő pasiknak.
24/N
tobb ismerosom is van akiknek 25 evesen mar megvolt 40-60 csaj, meg az ˝en nem vagyok konnyen kaphato!” is
mind atlagos pasik, szuletett dumagepek
es kedves #3, eggyiknek sincs onbizalomhianya
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!