Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Melyik a legmegfelelőbb társkereső vidékieknek?
Van pár társkereső és max be tudod állítani a szűrőket. Megye város stb.. Randihely.hu meg max a cshaton keresgetsz.. Több kevesebb sikerrel.. Vagy marad a személyes kimész a parkba nézelődni manual settinges dolog. :D
Fentinek üzenem :
Ha a paraszt nem túrja a földet a boltba nem üzemel a túrórudifa se a kenyérgyár.. se nugetsz nagetsz meg prizer:P :P :P De még zsemle se amibe beletedd!
Szóval rághatod az asztal lábát nagyvilági! Ha szerencséd van talán fából van!
2. válaszoló vagyok
Én is vidéki vagyok nehogyazthidd:D Nekem is van a kertben paradicsom, paprika, az epret is ki szoktam kapálni és szőlőt metszeni is szoktam:D
Csak azért írtam mert a kérdező direkt kihangsúlyozta, hogy VIDÉKI társkeresőt keres. Egyébként nagyon szeretem a zsíroskenyeret lilahagymával (viccen kívül):D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!