Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Csajok, ezzel a dumával fel...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Csajok, ezzel a dumával fel lehet szedni titeket vagy más lányokat?

Figyelt kérdés
Mondjuk oda megyek hozzátok, hogy "Szia nagyon tetszel nekem meg akarlak ismerni" vagy "Hello nagyon szépek a szemeid és nem bírtam megállni, hogy ne jöjjek ide" esetleg más elég "nyomulós" szöveggel. :)

2012. szept. 8. 15:56
 1/8 anonim ***** válasza:
100%
ha tetszel a csajnak ennyi is elég, ha nem tetszel neki akkor mondhatsz bármit.
2012. szept. 8. 15:58
 2/8 anonim ***** válasza:
Hát általában én az ilyen srácoknak annyit mondok csak, hogy köszi, aranyos vagy, de az sem mindegy, hogy néz ki, és így van nem mondhat akármit! Szimpatikusnak is kell, hogy legyen, nem csak jó pasinak..
2012. szept. 8. 16:09
 3/8 mmano88 ***** válasza:

Szerintem igen. :) Ha csak szimplán odajönnél és elkérnéd a telefonszámomat, már az is nyerő. :) (Persze most nem, mert barátom van :D ) De nálam nagy pozitívum, ha egy srác veszi a bátorságot és odamegy a lányhoz, nem pedig (ami most nagy "divat") facebookon írkál rá, vagy bökdösi. :D

23N

2012. szept. 8. 16:13
 4/8 anonim ***** válasza:
Ha tetszel neki, azaz bejossz neki, akkor tetszeni fog neki! :-)) Sok sikert!
2012. szept. 8. 16:15
 5/8 anonim ***** válasza:
Az elsőnek igaza van, nem a duma a lényeg. Ha jól nézel ki, bármilyen szöveg megteszi, ha nem, akkor meg a legjobb dumával se mész semmire.
2012. szept. 8. 16:20
 6/8 anonim ***** válasza:
én is nagyra értékelem ha a fiúba van annyi bátorság h oda megy a lányhoz, és nem csak fészen bökdösi.... de fontos h a szöveg amivel oda jön, az ne legyen egy. átlátszó -te vagy a 1000000. lány akinek ezt mondom - típusú szöveg. amit megdicsérsz rajta az jöjjön szívből, és ha elsőre elhajt a lány, ha komolyan gondolod a dolgot akkor ne hagyd rögtön annyiba
2012. szept. 8. 16:30
 7/8 anonim ***** válasza:

Elsőnél a pont, kb. :D

De szerintem ne nyomulj, találj ki vmi más ürügyet a megszólítására.

2012. szept. 8. 16:45
 8/8 anonim ***** válasza:
ha tetszel akkor akármit mondhatsz 21L
2012. szept. 8. 21:03

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!