Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Ugye ilyen lány nincs?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ugye ilyen lány nincs?

Figyelt kérdés

17 éves fiú vagyok. Nyíregyházán lakok ami ugye elég nagy város sokféle emberrel. Mindenki azt mondja hogy hozzám egy visszahúzódó lány illene. És ez szerintem is így van.

De ha egy lány visszahúzódó az akk valószínûleg nem szép, vagy valami egyéb gond van vele. Ez persze fiúknál is így van.

Szóval csak szerintem nincs olyan lány aki szép és visszahúzódó is egyben, vagy más se talál ilyet?

2012. szept. 8. 14:13
1 2
 1/15 anonim ***** válasza:
nyilván nincsen meg minden nő egyforma amúgy nem tudom, tudtad-e, itt már nincsenek típusok. vannak még hasonlóan értelmes kérdéseid?
2012. szept. 8. 14:14
 2/15 Rs. ***** válasza:

Miért ne lenne ilyen lány a világon?..

Tuti, hogy van ilyen lány. Lehet, hogy még nem ismered, de biztos, hogy van ilyen.

2012. szept. 8. 14:15
 3/15 anonim ***** válasza:
De van ilyen lány, csak nagyon kevés, szóval nehezen fogsz ilyet találni. Mondjuk nagy városban van rá esély.
2012. szept. 8. 14:15
 4/15 anonim ***** válasza:
van ilyen.. csak ha ott nem külső .. akkor lelki gondok vannak
2012. szept. 8. 14:17
 5/15 A kérdező kommentje:
Én az utóbbi 2 évben elszántan keresem ezt a lányt. De nem találom...
2012. szept. 8. 14:20
 6/15 anonim ***** válasza:
van! a női egyedszám körülbelül 0,2-0,3%-a ilyen úgyhogy van esélyed találni, olyat amelyik még nem is foglalt (nincs esélyed egyébként, de állj hozzá úgy, hogy van :)
2012. szept. 8. 14:20
 7/15 anonim ***** válasza:
amúgy mintha én írtam volna a kérdést, az is h 2 éve keresem, meg a szép és a visszahúzódó is, és a kor is majnem stimmel o.O xd
2012. szept. 8. 14:21
 8/15 A kérdező kommentje:
Akk nem csak én vok így... a nagyszájú lányoknál esélyem nincs... ilyen ami illene hozzám meg nincs .... f*sza
2012. szept. 8. 14:26
 9/15 anonim ***** válasza:
Igenis vannak ilyen lányok, többekre is illik ez a leírás a baráti társaságomból, és nem tudok róla, hogy bármi gond lenne velük. Persze hozzá kell tennem, hogy természetesen mindenkinek más a szép... Egyébként ha már így kifejezetten visszahúzódó lányt keresel, akkor feltételezem hogy te is az vagy, és így neked is nehezebb lehet ismerkedni, de ne add fel, vannak ilyen lányok csak kicsit nehezebb rájuk találni. :) 16/L
2012. szept. 8. 14:29
 10/15 anonim ***** válasza:
én nem tudom, gyk-s tévhit az, hogy nincs normális-ebben az esetben visszahúzódó blabla- lány a földön csak kisebb számban,mint a fehér hollók. egyszerűen csak rossz helyen keresed vagy olyan gány pasi vagy akivel egy nő sem állna szóba, nemhogy a jobbik fajta. azért tudom, elvan a világ szállva magától meg minden, de túlzásokba nem kell esni.
2012. szept. 8. 14:29
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!