Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » 20 éves fiú és 14 éves lány?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

20 éves fiú és 14 éves lány?

Figyelt kérdés
Nagyon beleszerettem egy 14 éves lányba. Én ugyérzem hogy őis szeret engem. De nagy a korkülömbség szóval nem merek lépni. Légyszi segitsetek.Nagyon elvagyok keseredve:/ Lenne értelme ha összejönnénk?:/
2012. szept. 8. 14:04
 1/7 anonim ***** válasza:
94%
Ő még GY-E-R-E-K!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
2012. szept. 8. 14:05
 2/7 anonim ***** válasza:
...és mit akarsz vele kezdeni? egy 14 éves kislánynak nem ugyanazok a szándékai mint egy 20 éves fiúnak...
 3/7 anonim ***** válasza:

nagyon reménytelen...

Én is ebben a helyzetben vagyok.

A lány 16,én 19 és fél.Jelentkeztem katonának.Elrontanám a teljes tini korát.Ha össze jönnénk.

Teljesen reménytelen.Hagyd inkább.El kell felejteni

4/7 anonim ***** válasza:
7%
Pedo Bear :D :D :D
2012. szept. 8. 14:06
 5/7 A kérdező kommentje:
Én is tudom hogy gyerek. ezért tettem fel a kérdést. de nagyon szeretem és nem tudok mit csinálni:/ amikor legelőször megismertem azthittemm hogy 18. mert annyinak néz ki. de aztán kiderült hogy 14. nem írok nekii vissza meg semmi. de nagyon szeretem:/
2012. szept. 8. 14:09
 6/7 anonim ***** válasza:
ennyi beteg nyomit...
2012. szept. 8. 14:15
 7/7 anonim ***** válasza:

Ismerek olyat, hogy NETEN (COD4-en ismerkedtek meg)több mint 200 km-es távolságnál összejött egy 20 éves és egy 15 éves lány. Kb. áprilisban még csak klántársak voltak, de július végén órákig CAMoztak (hajnali 4-ig is néha) (volt camsex is). Kb. 4 nap múlva bejelentették a klánfórumon hogy összejöttek. 2 nap múlva a lány lement a pasihoz 1 napra a papájával . Majd rá 1 héttel később a pasi lement 1 hétre a csajhoz...már az első éjszaka megtörtént a szűztelenítés. :D

Bááár lehet hogy csak azért alakult így, mert az a csaj elég "kapható volt mindenre". Én még márciusban belezúgtam a csajba (de utána vmilyen oknál fogva közölte, hogy csak barátok...), de a csaj mellettem még bepróbálkozott egy 25 éves pasinál is és egy 29 éves pasinál is. Meg volt egy 31 éves ember, aki össze akart jönni a 15 éves lánnyal (gondolom nem véletlenül).

Jajjaj de elkalandoztam, szóval a kérdésre válaszolva:

Igen lenne értelme, hogy összejöjjetek.

2012. szept. 8. 16:06

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!