Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
20 éves fiú és 14 éves lány?
nagyon reménytelen...
Én is ebben a helyzetben vagyok.
A lány 16,én 19 és fél.Jelentkeztem katonának.Elrontanám a teljes tini korát.Ha össze jönnénk.
Teljesen reménytelen.Hagyd inkább.El kell felejteni
Ismerek olyat, hogy NETEN (COD4-en ismerkedtek meg)több mint 200 km-es távolságnál összejött egy 20 éves és egy 15 éves lány. Kb. áprilisban még csak klántársak voltak, de július végén órákig CAMoztak (hajnali 4-ig is néha) (volt camsex is). Kb. 4 nap múlva bejelentették a klánfórumon hogy összejöttek. 2 nap múlva a lány lement a pasihoz 1 napra a papájával . Majd rá 1 héttel később a pasi lement 1 hétre a csajhoz...már az első éjszaka megtörtént a szűztelenítés. :D
Bááár lehet hogy csak azért alakult így, mert az a csaj elég "kapható volt mindenre". Én még márciusban belezúgtam a csajba (de utána vmilyen oknál fogva közölte, hogy csak barátok...), de a csaj mellettem még bepróbálkozott egy 25 éves pasinál is és egy 29 éves pasinál is. Meg volt egy 31 éves ember, aki össze akart jönni a 15 éves lánnyal (gondolom nem véletlenül).
Jajjaj de elkalandoztam, szóval a kérdésre válaszolva:
Igen lenne értelme, hogy összejöjjetek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!