Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
18-éves lány hogy pasizon be egy discoban?
Még eddig nem volt barátom.
De ara gondoltam hogy a hétvégén elmegyek egyedül egy discoba , hátha le szolít majd egy helyes fiú.
Kérdésem csupán csak az lenne hogy egy discoban mit csináljon egyedül egy lány hogy észre vegyék a fiúk hogy ara várok hogy valaki le szólítson :)
Még sosem voltam discoban ....
Oda mi fiúk tudod b@szni járunk,és nem párt keresni de csak halkan súgom neked.
Amúgy meg gondolom neked tökre mind1.Mosolyogj a kiválasztottadra meg harapdáld a szád szélét ne aggódj le vágja.
Ez epic fail! LOL!!! :D
Pasizni akar diszkóban úgy, hogy még sem nem volt pasija, és sem nem volt diszkóban se! Úgy ennék egy kis szalonnás rántottát, ha lenne itthon tojásom - meg egy kis szalonnám!
Bp-en lakom .
De még nem tudom hova mennyek.
Szerintetek melyik disco a leg normálisab .
???
Hát én biztos nem fogok ott le szopni senkit eről biztosíthatlak :D
Én a normális lányok közé tartozom :')
Budapesten valami kisebb szórakozóhelyet keress, de én egyedül akkor sem javaslom, mert ha egyedül mész, akkor rádszállnak majd a pasik rendesen, még azok is, akiket látni sem akarnál...
Mert félő, hogy nem csak a helyes és kedves fiúk mennek majd oda hozzád.
ne discoba mennyél.inkább valami csöndesebb helyre a barátnőiddel.és pár srác ismerőssel.
elég furcsa alakok mászkálnak egy szórakozó helyen...
Olyan szörnyű ott a helyzet ?
Hát nemzetiségiekkel biztos nem szeretnék ismerkedni meg persze alkeszekel ..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!