Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
18-éves lány hogy pasizon be egy discoban?
Még eddig nem volt barátom.
De ara gondoltam hogy a hétvégén elmegyek egyedül egy discoba , hátha le szolít majd egy helyes fiú.
Kérdésem csupán csak az lenne hogy egy discoban mit csináljon egyedül egy lány hogy észre vegyék a fiúk hogy ara várok hogy valaki le szólítson :)
Még sosem voltam discoban ....
De épp ezt mondtam, hogy lehet, hogy alkeszek is rádszállnak majd, no meg nemzetiségiek is előfordulhatnak...
De ha egyedül is mész, és látsz néhány fiatal fiút, nyugodtan állíts oda akármilyen szöveggel (Sziasztok fiúk! Miről megy a téma?) – ha látják hogy odajött egy helyes lány nem fognak elzavarni, sőt, nem tudsz majd válaszolni a sok kérdésre. :-)
Ne menj discoba egyedül! Egyrészt úgy nem buli, másrészt rengeteg a hülye vadállat.
A másik, hogy ne ott akarj ismerkedni, ott csak d*gni akarnak!
A kérdező kommentje:
"Hát én biztos nem fogok ott le szopni senkit eről biztosíthatlak :D
Én a normális lányok közé tartozom :')"
Akkor ne diszkóba menj.
ad 1 egyedül diszkóba egy lány nem megy csak ha megdugatni vagy ha azt nem hagyja megveretni akarja magát
mi van senki nem tanul más hülyeségéből?
gondolok itt a pécsi esetre vagy a kiskunlacházira
nők.....
21:47
Hát a mai világban már a cigány szót nem használhatjuk mert akkor már raszisták vagyunk ...
bezzeg minket le magyarozhatnak mégsem sértődünk meg ....
Szóval ezért hívom őket nemzetiségieknek....
szarom le ki mit mond a cigány az cigány ha emiatt rasszista vagyok ám legyen ne szabják meg mit mondhatok a zsidó is zsidó és nem meccetfarkú patkány bár ez szinonima :)
de maradjunk a cigánynál .. csak a "romániából" betelepült oláh cigányok (meglehet különböztetni őket a magyar cigánytól) kérik ki maguknak hogy ők romák
én csak magamból tudok kiindulni ha azt vesszük Hitler sírva könyörgött volna egy ilyen gyerekért mint én :) szőke kék szemű 178 magas ás eléggé izmos vagyok és láss csodát elég sok cigány közt nőttem fel ugyan úgy fociztam a sztojka és meggyes kölkökkel és nem vették soha zokon hogy cigányok voltak és nem romák
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!