Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
18-éves lány hogy pasizon be egy discoban?
Figyelt kérdés
Még eddig nem volt barátom.
De ara gondoltam hogy a hétvégén elmegyek egyedül egy discoba , hátha le szolít majd egy helyes fiú.
Kérdésem csupán csak az lenne hogy egy discoban mit csináljon egyedül egy lány hogy észre vegyék a fiúk hogy ara várok hogy valaki le szólítson :)
Még sosem voltam discoban ....
2012. aug. 21. 20:10
21/21 anonim válasza:
17-18 és 20-as is én vagyok :)
félre ne érts nem szeretem a cigányokat
van egy két jobb egyed de ritkák mint nálam a barna hajtincs
tapasztalatból mondom hogy csak azért nem volt velük bajom mert erősebb voltam náluk és sosem voltam egyedül ha baj volt ezek primitív ösztön lények csak azt tisztelik és hagyják békén akiktől félnek és még egyszer mondom egyedül ne merészelj diszkóba menni felelőtlenség és veszélyes
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!