Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha ronda vagyok akkor lehet barátnőm?
Figyelt kérdés
Én egy ronda srác vagyok és nagyon tettszenek a gyönyörű lányok . Remélem egyszer nekem is lesz egy barátnőm aki nagyon szép . Mostanában úgyis azt látom , hogy minnél rondább egy fiú annál szebb a barátnője , ezek szerint nekem minden lánynál szebb barátnőm kell , hogy legyen .2012. szept. 8. 11:01
2/13 A kérdező kommentje:
De most tényleg , lányok mi van veletek , hogy ilyen igénytelenek lettetek ? Régen minden csajnak jó pasija volt most meg ? Komolyan valami megváltozott a lányokban .
2012. szept. 8. 11:20
3/13 anonim válasza:
Akiknek nem a leghelyesebb a pasijuk, nem a külsőre hajtanak. Szerintem ez egyértelmű dolog... Én is így vagyok vele. Szóval lehet neked is barátnőd ennek ellenére, de ahhoz kedvesnek, megértőnek és odaadónak kell lenned.
4/13 anonim válasza:
Ha nem tudod pénzzel kompenzálni a külsődet, akkor esélytelen vagy. Ronda fiúk nem kellenek a lányoknak, nem tom te hol láttál ilyet.
5/13 A kérdező kommentje:
bármerre ha mész ilyet látsz . Én sem értem de tényleg ez van .
2012. szept. 8. 11:44
6/13 anonim válasza:
ilyet sehol sem láttam 14/L....csak olyat h egy bazi jó pasinak egy jó csaja volt...de az nem külsőre megy igazuk van az előttem íroknak ;)...esélyed sincsen egy bomba csajhoz ... már bocsi de ez van..pasik is igényesebbek :D
7/13 anonim válasza:
Ne is álmodozzál!!! Mert te nem éred be egy átlagos lánnyal?! neked egyből a legjobbak kellenek.Ezeket a fiúkat meg is tudnám folytani 3:(
Jobb is ha nem lesz semmilyen barátnőd! Vagy akkor kérjél egy ribit
fuck!
8/13 A kérdező kommentje:
Miért bántatok ?
2012. szept. 8. 12:58
9/13 anonim válasza:
12:28 Ne bántsd szegény kérdezőt, ő nyilván nincs még tisztában vele, h külső alapján válogatni csak a lányoknak van joguk :P
10/13 A kérdező kommentje:
miért ?
2012. szept. 8. 13:55
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!