Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Tényleg ennnyire gáz, ha egy fiú 165cm magas és 52kg, mit csináljak, ha nem tudok hízni hiába edzem, így nem kellek a lányoknak?
Figyelt kérdés
2012. szept. 7. 23:27
11/15 anonim válasza:
A barátom 183cm 62kg. És tényleg nagyon sovány. Még is lenne kivel összejönnie utánam, vagy egy-két csaj aki nagyon rá vannak kattanva.
12/15 anonim válasza:
így még mindig jobb én 180-al vagyok 60kg
te legalább full cuki vagy mert alacsony is vagy, így az aranyos pasit kereső csajoknak bejössz teljes mértékben ;)
13/15 anonim válasza:
11-es, bemutatnál azoknak a csajoknak? :O
14/15 anonim válasza:
Itt az arc is nagyon fontos. Valószínűleg jóképű az a vékony fickó, akinek itt több nője is lenne.
Én pl. nem vok túl jóképű, bár magas vagyok és sportos alkatú. Hogy a kib#szott arcom miért nem lett jobb? Hihetetlen, hogy a genetika így kitol sok emberrel, hogy valamit elront rajta.
15/15 anonim válasza:
nekem sztem úgy elég jó az arcom, csak vékony vagyok :/
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!