Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok! Tényleg nagyon menthetetlenül nézekk i? 31/f
Ja, utolsó vagyok. Még annyit hogy valaki írta hogy vágasd le a hajad kopaszra. Ez is egy megoldás, meg azis, hogy rendbe rakod a hajadat, ez a haj attól hogy ritkul még menthető szerintem.
Ja, és bocs ha keményen odaszólunk, csak jót akarunk ^^
Na akkor most legyen egy lány is :D Ha már a kérdező így akarta :)
Szerintem nem nézel ki menthetetlenül. Inkább mint egy kicsit elvarázsolt irodalom vagy történelemtanár :D
Szerintem fent a többiek elég sok hülyeséget írtak. Miért kell valakinek az egész stílusán változtatnia csak azért, hogy bejöjjön a nőknek? Ha a saját stílusodat normálisan képviselni tudod, akkor nincs semmi gond. Most az jobb lenne ha egy vagyon elköltene menő ruhákra de nem érezné jól magát bennük és nem is állnának jól neki?! Szerintem nem.
Én a ruháidhoz annyit fűznék hozzá, hogy szerintem nagyon nincs gond velük, csak normálisabban összeválogathatnád őket. Pl. farmer ingre nem vesszük fel ezt a kabátot. Vagy egy kék felsőhöz nem veszünk zöld sálat.
Esetleg kipróbálhatnád az ingeket (ha eddig nem hordtál)...szerintem jól állna neked.
Fodrászhoz viszont tényleg érdemes lenne elmenned, mert a kopaszság hosszú hajnál nem áll jól.
22/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!