Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Lányok! Tényleg nagyon menthet...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lányok! Tényleg nagyon menthetetlenül nézekk i? 31/f

Figyelt kérdés

[link]

[link]

[link]

[link]

2012. szept. 7. 22:12
1 2 3 4
 21/35 anonim ***** válasza:

Ja, utolsó vagyok. Még annyit hogy valaki írta hogy vágasd le a hajad kopaszra. Ez is egy megoldás, meg azis, hogy rendbe rakod a hajadat, ez a haj attól hogy ritkul még menthető szerintem.

Ja, és bocs ha keményen odaszólunk, csak jót akarunk ^^

2012. szept. 8. 01:49
 22/35 anonim ***** válasza:
ja, tényleg utolsó hozzászólásom: kérlek ne pózolj borzalmas helyeken mert azis ront rajtad, akár hiszed akár nem :P Első két képen amúgy a haj elfogadható.
2012. szept. 8. 01:53
 23/35 anonim ***** válasza:
és bocs a ja-kért :D csak este van már :P
2012. szept. 8. 01:56
 24/35 anonim ***** válasza:
0%
Egy menetre bevállalnálak, többet nem tudok elképzelni.
2012. szept. 8. 08:39
 25/35 anonim ***** válasza:
16%
hát ha gazdag vagy... nagyon gazdag... bár nem úgy nézel ki. szóval valószínű szüzen fogsz meghalni.
2012. szept. 8. 10:18
 26/35 anonim ***** válasza:
90%

Na akkor most legyen egy lány is :D Ha már a kérdező így akarta :)

Szerintem nem nézel ki menthetetlenül. Inkább mint egy kicsit elvarázsolt irodalom vagy történelemtanár :D

Szerintem fent a többiek elég sok hülyeséget írtak. Miért kell valakinek az egész stílusán változtatnia csak azért, hogy bejöjjön a nőknek? Ha a saját stílusodat normálisan képviselni tudod, akkor nincs semmi gond. Most az jobb lenne ha egy vagyon elköltene menő ruhákra de nem érezné jól magát bennük és nem is állnának jól neki?! Szerintem nem.

Én a ruháidhoz annyit fűznék hozzá, hogy szerintem nagyon nincs gond velük, csak normálisabban összeválogathatnád őket. Pl. farmer ingre nem vesszük fel ezt a kabátot. Vagy egy kék felsőhöz nem veszünk zöld sálat.

Esetleg kipróbálhatnád az ingeket (ha eddig nem hordtál)...szerintem jól állna neked.

Fodrászhoz viszont tényleg érdemes lenne elmenned, mert a kopaszság hosszú hajnál nem áll jól.

22/L

2012. szept. 8. 11:28
 27/35 A kérdező kommentje:
köszönöm a normális válaszokat. továbbá a privát leveleket is. fogok változtatni, csak szükségem van egy kis irányításra.
2012. szept. 8. 15:54
 28/35 anonim ***** válasza:
nagyon helyes :P Ha változtatsz előtte a környezetedben élők véleményét kérd ki mindenről, ők majd megmondhatják mi jó, mi nem jó :D És ha úgy érzed jobban nézel ki posztolj majd képet magadról :D
2012. szept. 8. 16:16
 29/35 anonim ***** válasza:
Nem lenne gond veled ha: AZT AZ OCSMÁNY SÁLAT A KÉK PULCSIVAL EGYÜTT KIVÁGNÁD A FRANCBA... Elmennél egy rendes fodrászhoz, KONTAKTLENCSÉT SZEREZZ BE! És vegyél új ruhákat... nem kell drága, a mai turkálókban rengeteg jó holmi van, gondolom van lány barátnőd, ismerősöd vele menj el vásárolni... kérlek....
2012. szept. 22. 17:08
 30/35 anonim ***** válasza:
Kérdezö, te az a tipikus nyugis, mer^gértö, kedves sràc agy a képek alapjàn:) Szerintem a hajaddal kellene valamit kezdeni, meg talàn a ruhàzatoddal, vagànyabb szinek (nem pink vagy takonyneonzöld:)), és jo is vagy!:) Szimpatikus vagy egyébként!:)
2012. szept. 22. 17:30
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!