Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Lányok! Tényleg nagyon menthet...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lányok! Tényleg nagyon menthetetlenül nézekk i? 31/f

Figyelt kérdés

[link]

[link]

[link]

[link]

2012. szept. 7. 22:12
1 2 3 4
 1/35 anonim ***** válasza:
41%

XDXD

ez kellet nekem így péntek este.

2012. szept. 7. 22:13
 2/35 anonim ***** válasza:
65%
Ha nem haragszol, inkább privátban...
2012. szept. 7. 22:14
 3/35 anonim ***** válasza:
91%
Nem lány vagyok de egy kicsit adhatnál a megjelenésedre! Új frizura, normálisabb ruhák, magabiztosabb testtartás!
2012. szept. 7. 22:15
 4/35 anonim ***** válasza:
80%
Nagyapám fiatalosabban néz ki.
2012. szept. 7. 22:18
 5/35 Tapsihapsikaaa válasza:
igen:D
2012. szept. 7. 22:19
 6/35 anonim ***** válasza:
72%
Nem vagyok lány, de ez a haj már nagyon rég kiment a divatból... már ha volt valaha divatban. Első körben én tuti azt cserélném le.
2012. szept. 7. 22:19
 7/35 anonim ***** válasza:
100%

az öltözködéseden változtatni kellene, az a zöld sál azzal a kék pulóverrel...hajajj

a szemüveg is lehetne másik, de az talán a legkevesebb

a hajad rövidebben jobb lenne, egész tüsin,

a borosta okés, mert korosít

egyébként meg a fellépéseden kellene változtatni

ezeket leszámítva egy átlagos srác vagy, szóval nem hiszem, h menthetetlen lennél :)

sportolsz valamit? az is jó dolog amúgy, tartást ad, nem azt mondom, h menj el gyúrni, nem hozzád való lenne, de bármi más, mert ha jól látom magas vagy, ami jó pont, csak ehhez jó lenne, ha büszkén kihúznád magad :)

2012. szept. 7. 22:21
 8/35 anonim ***** válasza:
41%
Sürgősen menj fodrászhoz, szemüveg helyett inkább hord kontaktlencsét, de ha mindenképpen szemüveget akarsz akkor legalább kevésbé ocsmányat. Borotválkozz meg, adj a megjelenésedre. Úgy lehet, hogy nem is lenne rossz. De ez a 3. kép nagyon betett így péntek estére. ÁÁÁ. Csinálj mgaddal valamit, akkor még lehet belőled valami. :D
2012. szept. 7. 22:21
 9/35 anonim ***** válasza:
80%
Szerintem az arcod nem csúnya, egy kontaklencse jobb lenne. Valami férfiasabb ruha, a hajjal kéne valamit kezdeni, szerintem egy 1-2 cm-es haj jobban állna, ennél a hosszúnál tuti. Már csak azért is mert kevésbé látszana a kopaszodás. Nem látszik a testalkatod, de egy kis sport sose árt, meg 1pár kiló. És amit mindig mondani szoktam, az ÖNBIZALOM! Hiába néz ki valaki úgy mint 1görög Isten, ha görnyedve jár és lesüti a szemét!
2012. szept. 7. 22:23
 10/35 anonim ***** válasza:
51%
Jól látod. Tényleg.
2012. szept. 7. 22:24
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!