Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mennyire jó első randin Kinder tojás meglepetést, adni lánynak?
Mondtam a lánynak tökéletes meglepit viszek, és ez tökéletes, mert még én se tudom a tartalmát.
Kettőt viszek, mert mondom férfi egy tojással nem járkál, illetve új fajta Kinder tojást veszek, amiben egyik felébe fehér krém van és majd tájékoztatom a nőt hogy egyik felébe, finom fehéres krém van.
ezt egy humoros csajjal tudod csak megcsinálni, akit ez nem hoz zavarba és nem gondol ettől bunkónak .... vannak olyan lányok akiknek ez bejön és jót nevetnek és előtted fogják a tojásod fehér krémét nyalogatni, de más lányok meg azt fogják gondolni csak szexet akarsz, vagy szimplán nekik ez bunkó dolog :)
Azért egy kicsit ismerned kellene a lányt ahhoz, hogy ezt így elmerd sütni ... egyébként én szeretem a virágot, de a csokinak mégis jobban örülök :)
Szerintem egyedi, és viccesen is elsülhet. (a fehér krém nélkül)
Szerintem sokkal kreatívabb mint virágot vagy bonbont hozni. (az olyan unalmas) :D Aztán közösen összerakhatjátok a figurákat, és máris oldottabb a hangulat, megvan az indító beszédtéma stb...
Szexuális utalásokat nem kell, de én viccesnek találnám. (bár az én ízlésem eléggé különc, ezért csípek mindent ami kicsit furi...és ez az :))
Meséld majd el a reakciót, jó?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!