Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért van az, hogy sokan leszólítanak hogy szép vagyok, mégsem találok normális pasit, aki nem csak kihasználni akar? Hol vagytok?!?
A "csak szép" azt jelenti, hogy ennyi értékelhető dolog van a csajban. A szép pofija. Ezen kívül meg buta, unalmas, nincsen humorérzéke, esetleg bamba is, ne adj isten idegesítő. Semmi értéke nincsen. Nem mondjuk, hogy ilyen vagy, de ez is egy opció.
Vagy pedig tényleg nagyon elutasító vagy, vagy félsz, vagy pedig hatalmasak az elvárásaid. Add lejjebb őket!
21L
Drága!
Egyszerűen nem hiszem el, hogy kb hetente 100x el van mondva az embereknek ez a külső-belső probléma de egyszerűen nem értik....
Ha normálisan ismerkedik az ember, akkor egy példa:
- ülsz egy pultnál, meglát egy pasi megtetszel neki ha normális felveszi a szemkontaktus ha minden jól megy neked is tetszik és te is nézegeted, majd odamegy hozzád, a külső alapján dönt mert nem lát bele a másik fejébe. Senkinek nem látunk a fejébe. Ezért csak feltételezéseink lehetnek arról h kb. mit rejthet a külső.
ÉS ha elkezdtek beszélgetni csak ekkor scakis ekkro kezdődik el az a rész, amikor kiderül milyen a belső...
addig a pontig míg nem kommunikáltok addig a belsőről csak annyit lehet tudni amennyit esetleg a külső elárul. Ami sokszor lehet téves is.
"elárulom: nincs ilyen. az összesnek csak a f@sza számít, hogy minél többet húzzon rá.
belső értékek, személyiség, hasonló világnézet? cöhh, hagyjuk már... akárhány pasi beadta ezt a szöveget hogy milyen jó beszélgetni velem később, ha visszaidéztem valamit amit mondtam, halvány lila f.ingja nem volt róla hogy az elhangzott.
így figyelnek az emberre. elmondom mire figyelnek: mellekre és oda középtájt, hátha feljebb csusszan az a szoknya
szánalom"
Eh... ezt egyszerűen nem hiszem el. Az a szánalom amit leírtál.. miért van az, hogy azt a srácot leszarja mindenki aki nem ilyen felületes. Ja, hogy azokat nem hogy férfi, de ember számba sem veszitek... ez a szánalom. Most kapásból fel tudnám hozni az én példámat, hogy próbáltam járni egy csajjal, rohadtul nem azon járt az agyam, hogy mikor kúrom már meg, hanem abban reménykedtem, hogy talán ő is megszeret, de láss csodát, ő volt olyan szinten felületes, hogy semmire nem emlékezett régebbi beszélgetésekből, sőt olyan is volt, hogy elfelejtette amit tíz perccel azelőtt ígért meg. Ha tudtam volna, hogy ilyen, eszem ágába sem lett volna rohangálni utána. Ennek ellenére nem mondom azt az összes csajra, hogy ilyen, sőt ha néha van bennem egy kis előítélet, azt is a háttérbe szorítom, tudván mindenki megérdemel egy esélyt. Viszont az, hogy te most így leírtad az összes férfitársamat, velem együtt, na az a szánalom.
érdekes... én nem nagyon szoktam leszólítani lányokat két okból:
-sajnos nem tenne jót az egómnak, ha elhajtana. van sok lány, aki élből elhajtja a fiúkat, akárhogy is néz ki, mert annyira beképzelt, és flegma.
-a legtöbb lány azt gondolja, hogy csak dugni akarok, közbe komoly kapcsolatra vágynék.
így nem sok értelmét látom a szándékos ismerkedésnek, inkább a spontán dolgok szoktak működni, amikor akaratlanul elegyedünk beszédbe a másikkal.
Nézd én már ugyan nem szólítok egy lányt sem le lassan fél éve, mert semmi értelmét nem látom, ugyanis ritka ronda fiú vagyok és az ilyen leszólításoknál ti lányok csak a magas, jóképű, izmos pasiknak adtak esélyt általában.
Na, itt a hiba, de én sem vagyok szent igazából csak arra célzok, hogy túl jó pasiknak adsz esélyt, akik tudják, hogy minden ujjukra juthat egy újabb nő, így nem becsülnek meg téged, nincs mit veszteniük,hiszen, ha téged jól megdugnak, utána mehetnek egy másik szép lányra.
Persze nem akarlak rábeszélni a csúnya fiúkra, én sem tudok vonzódni csúnya lányokhoz, csúnya fiú létemre.
24-es vagyok.
igen, pont az a probléma, amit az utolsó mondatban fogalmaztál meg. én beképzeltség nélkül mondom, hogy nem nézek ki rosszul, többek között azért se, mert már 3éve a testépítéssel foglalkozom. én se vagyok annyira a szavak embere, igaz haverokkal nagyon jól el tudok beszélgetni, de ha izgulok akkor nyilván nem tudom magamból a legjobbat kihozni...
prostis téma meg nem szimpi, mert rosszul érezném magam tőle, hogy csak a pénzért sexel velem, nem önmagamért...
Prostinál igazából a pénz az a beugró, attól még lehetsz neki szimpatikus, és lehet nagyon jó barátnő feelinges a szex is, ezt nem így kell felfogni,hogy csak a pénzedért szexel veled. Egyébként ezt el lehet mondani a mai 30 minusz éves fruskák 70% áról is, hogy érdek gyökerek, ritka a helyes lány.
Én már tíz éve eddzem magam, külsőmmel elégedett vagyok, mégis lélekben olyan önbizalomhiányos nulla vagyok,hogy az elképesztő. Nem tudok hozzászólni egy nőhőz. Fogalmam sincs mivel menjek oda, valahogy nekem kell egy gördülékeny szituáció ehhez. CSak úgy spontán odamenni egy nekem tetsző egyedhez az valahogy olyan erőltetett, olyan "izzadtságszagú" beszélgetés, és ha én ilyenben hülyén érzem magam, akkor nem megy. Mindig az a gondolat van a fejemben,hogy a nő biztos azt gondolja, ki a fene ez, mit akar ez a vadidegen gyökér tőlem, traktál itt az ostoba dumájával, mégis ki a francot érdekel ez,hogy így akarja bepuncsolni magát nálam" Na kb. ez az előítélétem a nőkről, mindig ez a gondolat süvít a fejemben, és szinte lebeszélem magam róla, hogy valamit is akarjak. A jó szituáció egy ismerkedésre meg nagyon ritkán jön, de akkor is lehetnek akadályozó tényezők. Nem egyszerű ez a társkeresés. Olyan mint nem reálos aggyal egy hatismeretlenes egyenletet 1 perc alatt megoldani kb. Bonyolult szarság az egész. Csak azért írtam fentebb,hogy akinek nem megy a kommunikáció, az ezt a fejezetét a nőzésnek megválthatja pénzért egy szexi aranyos prostival is. Lelki társ is kéne ,meg nem is, magam sem tudom. De az a baj,hogy an ők teljesen mások, nehéz velük társalogni. Ezaz, hogy a társakkal én is eldumálgatok néha egész jókat, olyan férfias stílusban, de erre mondja egy nő kb. azt,hogy Ú! ki ez a gyökér? :)) Na de a nőkkel meg egész máshogy kell, nyilván én sem beszélnék úgy velük, csak teljesen mások.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!