Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért van az, hogy sokan leszólítanak hogy szép vagyok, mégsem találok normális pasit, aki nem csak kihasználni akar? Hol vagytok?!?
nem maradt a múltadból egy "szeretem a f@szt" bélyeg a homlokodon függetlenül attól hogy már megváltoztál?
(ez csak egy kérdés, mert az egyik ismerősöm, lány...mindenkivel összefeküdt...aztán rájött hogy ez így nem jó és most nem kell senkinek se)
N22
a csajszi jól írja :)
"nem maradt a múltadból egy "szeretem a f@szt" bélyeg a homlokodon"--> de ez a ritkább.
A többségnek az van odavésve , "hogy ide ne gyere és hozzám ne szólj"
19:25.
Te szegény leányka megcsaltak elhagytak? Tönkretettek? ez az utálat általában abbol fakad...
köszi ASOT bár ez csak egy tipp volt, tapasztalat alapján...most ez hülyén hangzik hogy tapasztalat :D csak a csaj mindig nekem sírt hogy nem kell senkinek...
N22
19:28 :) köszi hogy leírtad, én is ezt akartam ;)
Nem hiszem hogy ez van a homlokomon, mivel szűz vagyok...
Mi az, hogy csak szép vagyok? Eleve senki se lehet "csak" szép, valaminek lennie kell belül is...
Leszólítanak, hogy szèp vagy?
Fura, én van, hogy leszólítok lányokat, de azt, hogy szépek sose mondom :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!