Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek gáz, az ha már a 6. randin lefekszem egy sráccal?
Figyelt kérdés
2012. szept. 6. 16:14
1/15 anonim válasza:
attól függ hány éves vagy, de am kicsit gyors, nem?
2/15 A kérdező kommentje:
19 vagyok
2012. szept. 6. 16:15
3/15 anonim válasza:
én az 5. randin feküdtem le a párommal, ennek már 3 éve, azóta együtt vagyunk.
bár ez attól is függ, hogy hány éves vagy!
4/15 A kérdező kommentje:
igen..szerintem is gyors lenne,csak nagyon kívánjuk egymást..:/
2012. szept. 6. 16:15
6/15 anonim válasza:
ezt Ti tudjátok. Nem hiszem h ezen múlna egy kapcsolat tartóssága
8/15 anonim válasza:
gáz a francokat...én a 3. on megfektettem már...;)
9/15 anonim válasza:
Elhiszem, hogy kívánjátok egymást. De attól, hogy 19 éves vagy még nem kell rögtön neki esni. Ne egy randi után szexeljetek, hanem miután már a barátod, és nem csak egy srác.
10/15 anonim válasza:
6.-on??? Az a gáz ha nem. Ennyi idő alatt bőven el lehet dönteni, hogy akarsz-e szexuális kapcsolatot az illető férfival v. sem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!