Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért hiányzik egy barátnő ennyire az életemből, talán, mert még sosem volt vagy ehhez semmi köze? Miért érzek minden egyes nap hiányt, ürességet, amiért nincs párom?
Hát üdv az egyedül maradtak közt :) Ez szar, én is ilyen vagyok, engem egyszer durván le is oltottak (két hétig volt egy barátnőm :)), úgyhogy én azt elraktároztam annak, hogy jól tettem, hogy nem is nagyon próbálkoztam, mert igazam volt magammal kapcsolatban. Ebben szar vagyok, nem vagyok az érzelmek embere. Tudom ez helytelen, de én nem tudok máshogy hozzáállni, ez a gyengeségem. Mindenkinek van valami hibája. Én kishitű vagyok és ezért nem vagyok rá alkalmas, hogy barátnőm legyen. Ez nem túl vidám dolog, de végül is nem is olyan vészes (néha szar)így alakult, ez van: Sprite :)
26/f
Kezet foghatunk. Idestova 1,5 éve nincs barátnőm, és egyre rosszabb ez az érzés. Sokszor már feleslegesnek is tartom magamat a világnak, mert nem kapom meg azt a szeretetet, amire vágyok. A lányoknál legfeljebb az "aranyos vagy, de ..." kezdetű szövegig jutok el, tovább nem. Mindegyik lány (nem szó szerint, hanem akiknél bepróbálkoztam) ilyen-olyan indokokkal elutasított, és ez nagyon bánt, hogy senkinek nem felelek meg. Lassan az az érzésem van, hogy remeteként leszek kénytelen meghalni :'-(
Teli vagyok érzelmekkel, de semmi esélyem felvenni azokkal a versenyt, akiknek feneketlen a pénztárcája. Ha nagyvégre lenne egy lány, aki értékelné az igyekezetemet, boldog lennék... De meddig kell nekem ezért várnom? :-( :-(
Nem gondoltam, hogy vannak még szeretetre éhes fiúk. Jó olvasni a soraitokat! :)
18/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!