Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ti Hogyan mondanátok el?
Figyelt kérdés
Sziasztok! Megtetszett nekem 1 lány,interneten ismerkedtünk meg,nekem tetszik a képek alapján is és kedves,jófej,minden ami nekem kell 1 csajból:D Ti hogyan vallanátok be neki hogy szerelmesek vagytok belé?:( :D Előre is köszi2012. szept. 5. 17:49
1/6 Hollo_Peter válasza:
Szerintem ne reménykedj ha élőbe nem láttad akkor esélyed sincs hogy úgy néz ki mint a képen.Ja amúgy lehet hogy pedofil előbb győződj meg hogy tényleg lány/szép/annyi amennyinek mondja magát.
2/6 A kérdező kommentje:
Már 1x taliztunk :D De azis 10perc volt sajnos :/
2012. szept. 5. 17:55
3/6 AndreaMariann válasza:
Akkor kérdezd meg,akar-e több időre is összefutni,mint 10 perc.
4/6 anonim válasza:
Az ilyenektől nagyon ki tudok akadni. Hát nóóóóórmális vagy? Hogy a jó égbe szerethetnéd, ha életedben egyszer láttad és akkor is csak 10 percre. Gondolkodjál ember.
5/6 A kérdező kommentje:
4. Te szerencsétlen attól hogy 1x láttam beszélgethettem vele nem?-.-
Ha te látásra szerelmesedsz bele 1 csajba csak gratulálni tudok 3. neked meg köszi
2012. szept. 6. 13:38
6/6 anonim válasza:
Te irtad, hogy `hogyan vallanátok be neki hogy szerelmesek vagytok belé?:( :D Előre is köszi` Észlény.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!