Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Pasik örülnétek neki?
Örülnék.
További ötlet: egy kis szex desszertként?
Szia!
Megmondom neked őszintén, én nagyon örülnék neki! Szeretem ha egy lány ilyen kedves, és pozitívum, hogy ilyen egyáltalán eszébe jut a mai világban. Nekem a barátnőm ilyen, vele lehet tervezni ilyeneket. Szokott egyébként nekem sütni süteményt, és nagyon jólesik hogy gondol rám, hanem még finom is az, amit elkészít :-) Egyébként amit leírták az oké, még ha szabad egykis kiegészítést tennem, akkor megemlíteném a közös főzést. Jó vendégnek lenni, amikor már elkészült az étel, de besegíteni sem utolsó ;-) Illetve: Valamikor délutánra jó tenni ezt az egészet, mert este nem egészséges enni :O
igen örülnék de nem lenne olyan jó mert nagyom elkényeztetve érezném magam,és bocsánat de aki ezt hagyja szó nélkül az egy .....(erre egy köszönöm nem lenne elég)
De mind ez együtt csinálva viszont tökéletes lenne.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!