Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Szerintetek mit csináljak?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lernen kérdése:

Szerintetek mit csináljak?

Figyelt kérdés

13 éves elmúltam és még nem csókolóztam. Sok fiú akar velem járni rengetegen és olyan is van aki nekem is tetszik csak nem merek velük találkozni mert félek a csóktól mert még nem csókolóztam és félek hogy nagyon beégnék mert szarul csinálnám! Olyan van hogy valaki nagyon nem tud vagy az jön magától? És milyen érzés? (amugy már nagyon szeretnék csókolózni csak az a baj félek hogy beégek)

Előre is köszönöm!

2012. szept. 5. 11:56
 1/4 Micimackó_vs_Pempi válasza:
van olyan h valaki nagyon nem tud.. =\ Már volt tapasztalatom benne.. A lényeg a csókban hogy ne erőltesd.. Légy laza.. A nyelved is legyen laza.. Ne feszítsd be vagy ilyesmi... Csak light-osan.. ;) gondolom tudod h átdogod.. Aztán játszotok egymás nyelvével.. Na de ami nagyon fontos hogy NE LEGYÉL FESZÜLT! A többi megy magától.. :) *-*
2012. szept. 5. 12:06
 2/4 A kérdező kommentje:

Persze hogy tudom hogy átt kell dugni :DD Köszi! :)

Kérek még véleményt!

2012. szept. 5. 13:06
 3/4 anonim ***** válasza:
Rossz hírem van! Így, hogy 13évesen még nem volt részed csókolózásban, sajnos egy elvesztegetett élet áll mögötted, és ezen már változtatni sem fogsz tudni! Majd a sírfeliratodra is ez fog kerülni, hogy: "Itt nyugszik, kit sose smároltak!".
2012. szept. 5. 14:20
 4/4 A kérdező kommentje:
Pff te hülye vagy :@
2012. szept. 10. 20:43

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!