Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért mondja minden pasi, hogy lejjebb adta az igényeit, és úgy se talál csajt?
Figyelt kérdés
Én soha sem adtam lejjebb az igényeimet,és mégis,ha akarom van csajom.Gondolom mással is így lehet/lehetne.2012. szept. 4. 19:04
21/28 anonim válasza:
Hát igen, de más az, ha egyvalaki utasít vissza ezért, és megint más, ha mindenki ezért utasít vissza.
22/28 A kérdező kommentje:
Hát,az mondjuk kellemetlen lehet.De az veszít igazán,aki nem is próbálkozik többet.
2012. szept. 4. 20:38
23/28 anonim válasza:
Eddig is mindig veszítettem, ezután is így lenne. Illetve most már csak szexre hajtok, mert úgyis csak azért jönne össze velem egy csaj, h átverjen meg lehúzzon, abból pedig nem kérek.
24/28 Hunter92 válasza:
"Szerintem akkor leszel értéktelen,ha annak tartod magad..."
Hatalmas igazságot mondtál.
25/28 A kérdező kommentje:
utolsó-A végén még elbízom magam,hogy sűrűn van igazam.De amúgy tényleg,hozzáállás kérdése az egész,na meg a szándék,hogy mire kell a nő...
2012. szept. 4. 21:21
26/28 Hunter92 válasza:
"...a szándék, hogy mire kell a nő..." Tudod mit? Bízd csak el nyugodtan.:D Jó látni, hogy van ezen az oldalon olyan is, aki ennyire tisztában van a dolgokkal.
27/28 A kérdező kommentje:
utolsó,nem tudom el dönteni,hogy ironizálsz,vagy úgy is gondolod...Szerintem nem olyan bonyolult dolgok ezek,csak őszintének kell lenni és nem csak a dugásra menni,nálam legalábbis ez a recept.
2012. szept. 5. 07:32
28/28 Hunter92 válasza:
Nem ironizálok, komolyan mondtam. Ezen az oldalon elég ritkán olvasok ilyesmit, szóval tényleg örülök, amikor azt látom, hogy más is hasonlóan látja a dolgokat, mint én.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!