Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért mondja minden pasi, hogy lejjebb adta az igényeit,
és úgy se talál csajt?
11/28 anonim válasza:
Én is lejjebb adtam az igényeimet és nem is értem mi a sértő abban, ha olyan lányokra célzunk ezzel, akik nem kelendőek általában, hiszen ritka az, aki kívánna egy kövér lányt.
2012. szept. 4. 19:20
" Ez azért egy elég csúnya és teljesen alaptalan általánosítás."
Hmm... Nézd meg a mai "párokat", selyemfiúk és cicamicák.
"Lehet, hogy egyre ritkábbak az értékes nők, de azért akadnak még szép számmal."
Mi számodra az érték?
2012. szept. 4. 19:21
Már miért lenne ritka, aki kíván egy kövér lányt? Hány éves vagy? 15? Kb. ott van az, hogy csak vékonyat, mert azt diktálja a társadalom...
2012. szept. 4. 19:22
"Hmm... Nézd meg a mai "párokat", selyemfiúk és cicamicák."
Én nem csak ilyen párokat látok, szóval ehhez nem tudok mit hozzáfűzni.
"Mi számodra az érték?"
Elég hosszú a listám, de azért pár dolgot írok. Nekem fontos a külső. Legyen szép az arca, a szeme, legyen csinos, ha kell sportoljon, foglalkozzon a testével, mivel én is ezt teszem, ezt elvárom a páromtól is, ha szüksége van rá. Szeressen kirándulni, szeresse a természetet. Alap elvárás, hogy legyen őszinte, megbízható és megértő. Legyen eszes, lehessen vele beszélgetni. Na jó, szerintem felesleges tovább sorolnom, rengeteg dolgot tudnék még írni. A lényeg az, hogy sok ilyen nő ismerősöm van és találkozom is ilyenekkel elég sűrűn. Csak nyitott szemmel kell járni.
2012. szept. 4. 19:29
15/28 A kérdező kommentje:
Ez azért érdekes,mert lehet,hogy aki nekem szép,az másnak nem,és elvileg akár mindenkinek lehetne valakije,ha normális.Nekem eddig csak az volt a gondom a csajozással,ami most,hogy nincs rá időm...Most lehetne azt mondani,hogy mindenkinek arra van,amire szakít,de nem is tudom,hajnalban el megyek munkába,este jövök meg(hulla fáradtan),nem hinném,hogy jó társaság vagyok általában.És nekem sincs kedvem semmihez szinte.De azt nem értem,miért kell szidni a kövér nőket,nekem is volt már kövérebb nőm,nem annyira,csak +10 kiló körül volt rajta.De szép arca volt,értelmes,és lehetett vele beszélgetni,és egyáltalán nem állt neki rosszul az a tömegtöbblet.
Mert te jól nézel ki. Aki nem, az meg hiába próbálkozik akármilyen csúnya csajoknál, mert nekik se kell csúnya pasi.
2012. szept. 4. 19:36
Az utolsó hülyeséget mond. A szépség és a csúnyaság teljesen szubjektív. Pl. nekem nem tetszenek a kockahasú pasik, pedig állítólag a nők álmai.
2012. szept. 4. 19:42
18/28 A kérdező kommentje:
1000%,hogy nem nézek ki jól,max átlagosan.Egyszerűen nem tárgyként bánok a nőkkel,értelmes dolgokról beszélgetve ismerkedem meg velük,és tényleg érdekel a lelkük,nem csak tettetem,hogy megdughassam őket.És ez látszik is rajtam+vicces vagyok,és ízlésesen viccesnek lenni ritka dolog.Az hülyeség,hogy valaki csúnya,olyan nincs,aki senkinek se tetszik,amúgy.
Lehet h csak szerinted vagy átlagos, a lányok szerint jó pasi vagy, v eleve nem a legnépszerűbb lányoknál próbálkozol. Egyébként meg a szépség/csúnyaság csak részben relatív. Valamennyire tényleg különböznek az ízlések, de van aki sok embernek tetszik, van aki csak néhánynak, és igenis van olyan is, aki senkinek (pl. én).
2012. szept. 4. 19:49
20/28 A kérdező kommentje:
Szerintem akkor leszel értéktelen,ha annak tartod magad...Volt már,aki azt mondta,hogy azért nem kellek naki,mert nem tetszem neki.De ettől még nem fogtam padlót,maradtam,aki vagyok.
Kapcsolódó kérdések: