Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért vagyok ilyen érzelmes, szeretgetős típus fiú létemre, miért vágyom folyton egy hozzám hasonlóan érzelmes, szeretettel teli lányra? Az nagyon gáz, ha időnként sírok egy-két érzelmesebb számtól vagy filmtől?
Mi van?
Mi a lényeg?
Szép hangzatos szavak ezek, mint SPOILER, de ha elregéli mi van azokba a videókban meg a f@szom tudja miben igazából lesz@rom mert sosem veszem a fáradságot, hogy megnézzem. De überkeményen hangzik, hogy ú spoilerezünk, érezzétek magatokat tudományosnak.
És ne bőgj filmeken, mert kö.csögnek fog nézni mindenki.
Szeretem, ha valakinek vannak érzései, és ez is igaz, hogy akik már csapódtak párszor, azok többre értékelik ezeket a dolgokat...fenének kellenek a rosszfiúk :D De tényleg nem kell átmenni önsajnálatba...az már gáz...
A spoilerezésről meg annyit, hogy illik odaírni hogy SPOILER, mert én, aki még nem látta a filmet, de meg akarom nézni most megtudtam, hogy meghal a medve...szóval köszi szépen.
Én is ilyen vagyok, nagyon meghatóak voltak a vidik, főleg az első :'(
De csak a magánéletben és azzal szemben akiben megbízok, csak annak mutatom ki ezeket az érzéseimet
Nyugi, én is ilyen vagyok:D Mármint hogy egy-egy film, vagy zene előhoz egy két csepp könnyet. Bár, ez legfőképp' akkor van, ha valami emléket tár fel az adott zene, vagy film. Szerintem jobb, ha az ember meg tudja élni az érzelmeit - persze egészséges szinten - minthogy olyan legyen, mint egy kő.
Szóval ne szégyelld, ha néha megérint valami, de túlzásba vinni sem jó.
Én vagyok a spoilerező. BOCSÁNAT!
Post után jöttem rá hogy nem kellett volna.
Kéne ide is spoiler tag mint egyes torrent oldalakra.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!