Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Miért vagyok ilyen érzelmes,...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért vagyok ilyen érzelmes, szeretgetős típus fiú létemre, miért vágyom folyton egy hozzám hasonlóan érzelmes, szeretettel teli lányra? Az nagyon gáz, ha időnként sírok egy-két érzelmesebb számtól vagy filmtől?

Figyelt kérdés

2012. szept. 4. 01:43
1 2
 1/19 AndreaMariann ***** válasza:

Amit érzel,sosem szégyellnivaló.

Akkor van baj,ha nem vagy Önmagad.

Hány éves vagy?

2012. szept. 4. 01:46
 2/19 anonim ***** válasza:

Ha nem vagy férfias az gáz de sírni egy filmen nem az, ha felvállalod az érzelmeid akkor bátor vagy!

Ha vki ezen nem bőgi el magát azt arcon ba***om!

http://www.youtube.com/watch?v=1IwN67M4UGQ

CLANNAD SPOILER---------------------------

F19

2012. szept. 4. 01:49
 3/19 anonim válasza:
100%

egyáltalán nem gáz, örülj neki, hogy több empátiával áldott meg a sors!

biztosan nagyon sokat fogsz majd tudni adni egy lánynak, aki kiérdemli! ne aggódj, nagyon sok érzelmes, szeretettel teli csajszi rohangál odakint! teljesen normális, hogy ilyen hasonló típusra vágysz, csak aztán ha megtalálod, el ne szalaszd!

2012. szept. 4. 01:50
 4/19 anonim ***** válasza:
84%

Én is érzékeny lelkű vagyok srác létemre... nem baj az szerintem.

Sírtam a TED végén, amikor meghalt a maci. Amikor feléledt, akkor meg még jobban. Tudom furcsa.

2012. szept. 4. 01:50
 5/19 anonim ***** válasza:

http://www.youtube.com/watch?v=bexzWqMUjrs

ezen is megkönnyezik az akinek van egy kis szíve, vagy érzései.

2012. szept. 4. 01:52
 6/19 A kérdező kommentje:

Én például legutóbb ezen sírtam el magam akárhányszor is meghallgattam eddig.

http://www.youtube.com/watch?feature=endscreen&v=wAcAxPo1de0..

Beleéltem magam a zenébe és közben a szerelemre gondoltam, arra, hogy milyen jó érzés is lenne már egy lányt ölelni, csókolni, szeretni. Bevillantak képek a múltamból, eszembe jutottak azok az aranyos lányok, akiket láttam, de sosem volt lehetőségem megismerkedni velük. Nem minden zene hat rám így egyébként. Észrevettem, hogy főleg a klasszikusok ütnek ki érzelmileg.

2012. szept. 4. 02:16
 7/19 anonim ***** válasza:
Gáznak nem gáz. Csak a dologban ne az önsajnálat domináljon. Úgy már ciki.
2012. szept. 4. 02:21
 8/19 anonim ***** válasza:
Most komolyan itt is spoilerezni kell? Van aki nem látta még azt a filmet te fogyatékos!!
2012. szept. 4. 02:22
 9/19 anonim ***** válasza:
Nekem is szemet szúrt a spoiler, bár kivételesen nem b*sztál ki velem, mert nem nem szimpi ez a keménykedő beszélő maci, szóval nem tervezem megnézni, de erről szokjál le, vagy legalább hívd fel QVA NAGY BETŰKKEL vagy felkiáltójellel vagy akárhogy, hogy itt bizony spoiler lesz:D
2012. szept. 4. 03:04
 10/19 anonim ***** válasza:

Nekem pont ilyen a férjem. Olyan ritkaság, hogy sajnos alig lehet találni ilyet. Nagyon-nagyon szerecsés vagyok. :) Ő az első barátom is egyben. Nem adnám semmiért és senkiért.

Nagyon aranyosak és szeretgetnivalóak az érzékeny férfiak. Ne add könnyen magad. Sok lány nem érdemli meg azt az értéket, ami benned rejlik.

2012. szept. 4. 10:01
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!