Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit jelent egy pasinál az, hogy "nem hamar"?
Figyelt kérdés
Kavarunk egy sráccal, és azt mondta, hogy lehet folytatása, de nem hamar. Ez mit jelent egy pasinál? Mert nálam a hamar 1-2 napot, max. 1 hetet takar.2012. szept. 3. 21:58
2/8 anonim válasza:
Jaja, ez sajnos azt jelenti, hogy nem akar veled összejönni. Hagyd békén.
3/8 anonim válasza:
Valszeg azt hogy soha. Nem tudom mennyire vagy tapasztalt ezen a téren, de szinte minden pasinál így működik:
Most - öt perc múlva
Öt perc múlva - Egy óra múlva
Majd - Soha
Hamar - valamikor az életben
Nem hamar - rohattul soha
Szerintem nem akar az a srác tőled semmit. Mert ha szeretne mért ne lehetne folytatás. Mi akadályozná meg?
4/8 A kérdező kommentje:
A haverjai szerint nem vagyok semleges számára. Amúgy van pár verzió, hogy jelen pillanatban miért nem akar többet/miért fél a folytatástól. A: 6 év korkülönbség, ami szokatlan számára. B: A többi csaj, akiket hülyít. C: Az előítéletei a múlt miatt.
2012. szept. 3. 22:16
6/8 anonim válasza:
"nem hamar"...XD
Én ilyen marhaságokat akkor mondtam,amikor elkezdtem 1,5 évesen beszélni,valahol még kazettán is megvan! XDddd
Viszont ha egy Román cserediák,akkor elnézheted neki ezt a nyelvi katyvaszt..
7/8 anonim válasza:
#3---> "Hamar - valamikor az életben"
Amúgy Te normális vagy,most komolyan? XD
8/8 anonim válasza:
Azt jelenti van barátnőm vagy mást néztem ki magamnak, de azért lehetsz a szeretőm.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!