Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Gáz az ha az unokatestvéremmel járok?
Figyelt kérdés
13/F és lány. Másod unokatestvér.2012. szept. 3. 14:10
11/18 anonim válasza:
#10! Ha a 3. dologból indulnánk ki, akkor ekkora erővel a húgát is megdönthetné mindenki, ha úgyis húz gumit, már bocs.
Egyébként köthetnek házasságot, csak ugyanakkor mégis rokonról van szó, tehát gáz.
12/18 anonim válasza:
13 évesek, rokonok..
Csak nem cigányok vagytok?
13/18 anonim válasza:
#11! Nem 3. hanem 3 dolgot soroltam fel. A KÖZELI rokonok közötti szexuális kapcsolat az utodok genetikai sérülésével járhat. Ezért került tiltolistára a legtöbb társadalomban, ezért az elitélés (ld. gáz) Ha ez nem lenne, miért ne "dönthetnéd" meg a hugodat? Nem maga a tény beteges, hanem annak a következménye esetleg.
15/18 anonim válasza:
Nagyon nem jó!Mégis csak rokonok vagytok:/
16/18 anonim válasza:
Alapjában véve én romantikus alkat vagyok,és úgy gondolom ha jön a SZERELEM ,akkor mindegy hogy távoli rokon vagy külföldi... vagy...stb, de nem tartom egészségesnek.Nem ítélem el,de nem is fogadom el.
17/18 A kérdező kommentje:
Nem vagyunk cigányok XDD minden ősünk magyar mindkettőnknek.
2012. szept. 3. 17:39
18/18 anonim válasza:
oké,elég a vérfertőzésből.Jöjjön egy kis pókember. Posztoljatok pókemberes képeket!
Geh,bocsi megártott a 4chan.
Vye /b/ros
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!