Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Furán hangozhat, de úgy érzem ez lehet az oka, hogy nem volt még barátnőm. Szerintetek?
Figyelt kérdés
Béke és szeretet párti vagyok. Utálom a konfliktusokat és kerülöm is őket, ha tehetem. Kicsit félénk is vagyok meg önbizalomhiányos, visszahúzódó, gátlásos, csendes, de haverok előtt persze nem szoktam ilyen lenni. Viszont lányokkal sem tudok ismerkedni, se haverkodni, mert aki tetszik azt kerültam mindig is a leginkább. Ráadásul már egy ideje olyan suliba járok, ahol nincsenek is lányok. Szóval nincs lehetőségem lányokkal ismerkedni csak a neten, de itt sem aratok sikereket valamiért. Tény, hogy nem vagyok jó pasi, de nem egy lánynak bejöttem már képeim alapján. Én úgy látom a balhés, rossz fiúknak mindig van nője, kár, hogy én nem tudok olyan lenni. Túlságosan jó fiú vagyok ilyen téren. Szomorú, hogy olyan fiúknak mint amilyen én vagyok lehetetlen barátnőt szereznie. Tényleg nem kellenék senkinek sem a jellemem miatt? Rossz, hogy túlságosan vágyom a szeretetre, szerelemre, hogy egy lányt megölelhessek legalább, már ezért is bármit megadnék szinte, akármilyen szánalmasan is hangzik. Nem is értem, hogy lettem így elcseszve.2012. szept. 2. 22:11
11/11 anonim válasza:
Nem hinném hogy feltétlen pont így ahogy te megfogalmaztad, de valószínűleg micsoda meglepetés a viselkedéseddel/személyiségeddel van probléma.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!