Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Furán nézne ha ez elmondanám neki?
Tegnap találkoztam egy sráccal (egy helyen dolgozunk)és ma gondoltam,hogy mondom neki, hogy szép a mosolya, pedig egyik facebook képén sem mosolyog, és tegnap végig vigyorgott.
Azokon a képeken olyan szomorúnak tűnik.
Ti mit szólnátok ehhez? Vagy ez még korai?
két huszonéves
Az én értékrendemben a férfi szokott bókolni a nőnek, a férfi kezdeményez, a férfi nyilvánítja ki, ha tetszik neki a nő, de ez csak az én öreges hülye beidegződésem.
Ha viszont tényleg nem láttad még mosolyogni, akkor nem érdemes ilyet mondanod neki.
Nem értem miért keverted bele a kérdésbe a facebook-ot. Tegnap láttad mosolyogni. szép volt a mosolya. Megmondjam neki?
Válasz: Persze ,hogy mondd meg. Mindenkinek jól esik az elismerés. Azzal is egyet értek az előttem szólók közül ,hogy valószínűleg neked szólt a mosoly. :P
Régen nekem is csak komoly képeim voltak, de egyébként mindig mosolygok. Miután többen megdicsérték a mosolyomat, azóta már mosolyogva fényképeznek és jobban sikerülnek a képek. Nekem mindig jól esik ha megdicsérik a mosolyom. Egy egész napot is jobbá tud tenni ha rossz passzban vagyok.
Volt rá példa, hogy csak beszélgettem egy lánnyal (mindenkivel kedves vagyok), megdicsérte a mosolyom és máris másképp alakítottam a beszélgetés. 1 évig jártunk :D
26F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!