Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért ilyen nehéz elfogadni, hogy ocsmány vagyok és valószínűleg egy számomra vonzó lánynak sem fogok kelleni?
én lányban vagyok így
hiába próbáltam esélyt adni a hasonló csúnyáknak akiket elvileg érdemlek, nem ment
és igen, nekem is nehéz ezt elfogadnom hogy egy helyes, normális pasinak sose fogok kelleni
talán azért ilyen nehéz mert minden ember szereti a szépet, szeret nagyjából szimmetrikus, bizonyos arányú arcokra nézni... nagyon ritka szerintem aki egy "csúnya" embert tart szépnek.
1. ratyi vagy :D
2. pofon egyszerű: gyúrj mint atom, hidd el lesz hatása rendesen
3. vegyél egy faszpumpát és használd ezerrel, majd véletlenül vegye észre egy haverod a lompost aki aztán elhinti a szélben
4. szóval ha kigyúrod magad + förmedvény nagy farkad lesz, hát öregem ha így sem megy akkor legyél erőszakoló :D
ja és csaj hozzászóló: te meg ha kövér vagy fogyás, ha külső hiba akkor meg tanulj legyen jó melód keress sok pénzt és irány a plasztika :D
6-os ...az egész testemet plasztikázni kellene, arra meg az életben nem lesz pénzem akármennyire tanulok :D
nem vagyok egyébként elhízva
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!