Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hölgyeim van olyan köztetek, aki elmúlt 20, vagy közel van a harminchoz és úgy érzi nem talál rá a szerelem?
Nem tettem fel kérdést, az egy másik sorstárs lehetett :D
És igen, mindenki ezt mondja, hogy ez semmi. Főleg, akiknek még sosem volt. De én bármikor elcserélném ezt egy hiányzó lábra.
Én nem vagyok közel a 30-hoz, mégcsak 24 éves vagyok, de reménytelennek látom a helyzetet. Ugyan jól keresek, szóval babát tudnék vállalni, és családot is tudnék alapítani, de ebben a városban egyszerűen komolytalanok a koromhoz illő férfiak, nem igazán alkalmasak családalapításra. Aki pedig alkalmas rá, annak nagy eséllyel már családja van. Meg a saját bevallásom szerint eléggé unalmas vagyok (nem bulizom, nem szórakozom, inkább olvasok, filmeket nézek otthon stb.), és ezért sem tartom valószínűnek, hogy szórakoztató lennék társaságilag.
Amúgy egy komoly barátom volt, és senki mással nem éltem szexuális életet, szóval szexben se vagyok tapasztalt, ezért sem hiszem, hogy mellettem maradna egy férfi. Nem lennék elég jó szexuálisan, mint egy tapasztaltabb lány, és valószínűleg megcsalna. Szóval eléggé reménytelen a helyzetem.
(Hacsak nem szállják meg tömegével bevándorlók a városomat :))
24/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!