Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Hölgyeim van olyan köztetek,...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hölgyeim van olyan köztetek, aki elmúlt 20, vagy közel van a harminchoz és úgy érzi nem talál rá a szerelem?

Figyelt kérdés
Igaz szerelemre gondoltam, romantikára, mély érzelmekre, nem kalandokra. Ki az, aki reménytelennek látja a helyzetet? Várom válaszaitokat. Köszi előre is.
2012. szept. 1. 13:04
1 2 3
 11/21 anonim ***** válasza:
Amúgy emiatt nem'tom miért kell félned? Másnak hiányzik a karja vagy a lába, vagy durvább betegsége van. Ehez képest a pénikbetegség semmi.
2012. szept. 1. 13:44
 12/21 anonim ***** válasza:

Nem tettem fel kérdést, az egy másik sorstárs lehetett :D

És igen, mindenki ezt mondja, hogy ez semmi. Főleg, akiknek még sosem volt. De én bármikor elcserélném ezt egy hiányzó lábra.

2012. szept. 1. 13:47
 13/21 anonim ***** válasza:
Lehet hogy egy pszichiáter segítene nem?
2012. szept. 1. 16:49
 14/21 anonim ***** válasza:
Túl vagyok már rajta, antidepresszáns, terápia, minden sz*r, ami csak lehetséges. Lóf*szt se ér :D
2012. szept. 1. 17:15
 15/21 anonim ***** válasza:
én 22L vagyok, de már nem nagyon hiszek benne, hogy valaha is összejön. úgyhogy inkább a jövőmre koncentrálok, hogy legalább munkában, meg a többiben sikeres legyek.
2012. szept. 1. 21:31
 16/21 A kérdező kommentje:
Atyaúristen, ha te nem hiszel benne 22 évesen, akkor mit szóljak én 30 éves fiúként? Neked még hinni kellene. Volt olyan ismerősöm (akkor szintén ennyi idős lehetett, mint te) ki volt ábrándulva mindenből, eltelt 6 év ma már házas, és gyereke van. Te ne add fel.
2012. szept. 1. 23:07
 17/21 anonim ***** válasza:
hát lehet igazad van, de úgy döntöttem, már nem foglalkozom vele, inkább megpróbálom a többi álmomat valóra váltani:) elutazni oda ahova szeretnék, ennek érdekében dolgozom, nyelvet tanulok, kipróbálok sportokat..stb. :) ha már a szerelem nem jött össze, akkor ezek teljesüljenek. tudom 22 évesen még előttem az élet,nem szabadna feladni,de én már felhagytam minden reménnyel.
2012. szept. 3. 21:40
 18/21 A kérdező kommentje:
Már elnézésedet kérem, de akkor mi van a nemi vágyakkal? Azokat csak úgy nem irthatjuk ki, illetve nem lehet elterelni erről a figyelmet.
2012. szept. 3. 22:23
 19/21 anonim ***** válasza:

Én nem vagyok közel a 30-hoz, mégcsak 24 éves vagyok, de reménytelennek látom a helyzetet. Ugyan jól keresek, szóval babát tudnék vállalni, és családot is tudnék alapítani, de ebben a városban egyszerűen komolytalanok a koromhoz illő férfiak, nem igazán alkalmasak családalapításra. Aki pedig alkalmas rá, annak nagy eséllyel már családja van. Meg a saját bevallásom szerint eléggé unalmas vagyok (nem bulizom, nem szórakozom, inkább olvasok, filmeket nézek otthon stb.), és ezért sem tartom valószínűnek, hogy szórakoztató lennék társaságilag.

Amúgy egy komoly barátom volt, és senki mással nem éltem szexuális életet, szóval szexben se vagyok tapasztalt, ezért sem hiszem, hogy mellettem maradna egy férfi. Nem lennék elég jó szexuálisan, mint egy tapasztaltabb lány, és valószínűleg megcsalna. Szóval eléggé reménytelen a helyzetem.

(Hacsak nem szállják meg tömegével bevándorlók a városomat :))

24/L

2012. szept. 6. 04:23
 20/21 anonim ***** válasza:
26 éves vagyok, voltak már komoly kapcsolataim is. De igazán szerelmes még sosem voltam, csak reménytelenül,már én is kezdem feladni..
2012. okt. 27. 18:22
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!