Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha már nincs meg a rózsaszín köd, elmúlt a szerelem?
Elszállt a rózsaszín köd. Nem érzem magam szerelmesnek.
De szeretem a párom. Vele képzelem el a jövőmet, szeretném ha lenne közös gyerekünk stb.
De ennek ellenére meglátom a hibáit és esetleg szóvá is teszem.
Mennyi ideje vagytok együtt?
Én is nagyon szeretem a Páromat, 1 éve vagyunk együtt és én az elejétől fogva észrevettem a hibáit és szólok is neki mindenért :D Nem tökéletes ő sem, ahogy senki sem.. De attól én még imádom, és vele képzelem el a jövőmet
A szerelem elmúlik, ez sima kémia. Maximum 3 évig tart. Ezalatt az idő alatt ideális esetben átalakul egy erős, szeretetteljes kapcsolattá. Mindenkinek vannak hibái, tökéletes ember nincs, kérdés az, hogy a párodnak olyan hibái vannak-e, amiket jó szívvel el tudsz viselni, vagy csak legyintesz rá, mert a te szemedben nem is hiba.
Nem baj, ha elmúlik a szerelem, ha a helyére olyan érzés lép, amitől boldognak érzed magad.
én is így vagyok:)
nem vagyok szerelmes azaz nincs rózsaszín köd..:D
de szeretem,és nem tudnék nélküle élni. Vele képzelem el a jövőt,a gyereket minden ilyesmit:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!