Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerelmi háromszögbe keveredtem. :S Mit tegyek?
Gondold magad a fiú barátnőjének helyébe. Vajon neki hogy esik ez?
Gondolj bele, hogyha a mostani barátnőjével így "szórakozik" vajon nem fog e veled is?
Sárky
Szerintem hagyd a srácot, ha szakít a barátnőjével szabad a pálya.
OFF: milyen gusztustalanul megcsalja a barátnőjét ez a fiú...
Az egyetlen kiút...
A threesome.
Utolsó te bunkó csicska ... Nehogy már nagy ész legyél
Nem hiszem h ő az első lány sem az utolsó aki ebbe a helyzetben van ...
Am én is azt mondom h mond meg a srácnak h lehetne köztetek valami de csak ha szakít a b.nőjével mert ez így szemét dolog :S
18:52. Miért lenne már csicska? Azért mert értelmesen és reálisan látja a dolgokat? Gondolj már bele könyörgöm.Nem akarom bántani a lányt, meg téged sem, de 14 évesen annyira nagy élettapasztalata nem lehet.Egy szerelmi háromszög azért ennél összetettebb.Lényegtelen.
Kérdezőnek: Szerintem keress más pasit magadnak, ilyen fiatalon simán találsz magadnak kevésbé problémás fiút is.Ha a mostani "kapcsolata" mellett is így viselkedik veled sem lesz kíméletesebb.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!