Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mi a véleményetek a cseh nőkröl?
Szerintem ilyen szinten nem határozza meg az állampolgárság hogy "milyen a nő mentalitása".
Jó, vannak egyes kultúrák (pl. Japán) ahol el lehet mondani általános jellemző jegyeket a nők viselkedéséről, de nem hinném hogy ha úgy alakul hogy sanszod van arra, komoly kapcsolatot alakíthatsz ki egy neked tetsző nővel, azt azért utasítanád vissza, mert "magyar vagy és rossz a mentalitásod."
Ez így hülyeség.
Cseh nők?? "P.csányi asztaloknál asztalnyi p.csák"
Állítólag ők a legcsúnyábbak Európában.
Az, hogy te csak pár topmodellt ismersz közülük, azzal még nem sokat láttál.
Az emberek viselkedés nem országonként, hanem kultúránként változnik - na most lehet, hogy a kettő egybe esik, de nem mindig. Európa kulturálisan nagyjából egységes, tehát nincsenek igazán számottevő különbségek. Most nem olyanokra gondolok, hogy hogyan fűszerezzük az ételeket, meg mekkora távolságot tartunk egymás között beszédkor stb. Ezek persze eltérőek, de pl. a kapcsolatkoról nagyjából ugyanúgy gondolkodnak az európaiak: monogámia, a felek egyenlőek stb. (nyilván ideális esetben). Ezzel szemben lehet példának felhozni az arabokat, ahol ennek a szöges ellentéte van.
Szóval bizonyos dolgokban különbözhetnek a cseh nők a magyaroktól, de az erkölcseik, a kapcsolatokról való gondokodásuk stb. hasonló a magyarokéhoz. Egyébként, nemrég jártam Prágában és nem láttam nagy különbséget a magyar és a cseh nő között. De amúgy sokan szépek voltak. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!