Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Mi a véleményetek a cseh nőkröl?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mi a véleményetek a cseh nőkröl?

Figyelt kérdés
Azt tudom hogy szépek,de milyen a mentalitásuk?Olyan rossz mint a magyar nőké?Kinek van velük tapasztalata ?

2012. aug. 30. 21:46
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
25%
Mert a magyar nőknek miért rossz a mentalitásuk?
2012. aug. 30. 21:47
 2/11 anonim ***** válasza:
74%
Csak annyit mondok, hogy Silvia Saint.
2012. aug. 30. 21:51
 3/11 anonim ***** válasza:
41%

Szerintem ilyen szinten nem határozza meg az állampolgárság hogy "milyen a nő mentalitása".

Jó, vannak egyes kultúrák (pl. Japán) ahol el lehet mondani általános jellemző jegyeket a nők viselkedéséről, de nem hinném hogy ha úgy alakul hogy sanszod van arra, komoly kapcsolatot alakíthatsz ki egy neked tetsző nővel, azt azért utasítanád vissza, mert "magyar vagy és rossz a mentalitásod."

Ez így hülyeség.

2012. aug. 30. 21:55
 4/11 anonim ***** válasza:
Blue Sock of Wisdom, ugye, hogy ugye? Ennél többet felesleges mondani :D Vagy talán még Sharka Blue.
2012. aug. 30. 21:58
 5/11 anonim ***** válasza:
0%

Cseh nők?? "P.csányi asztaloknál asztalnyi p.csák"

Állítólag ők a legcsúnyábbak Európában.

Az, hogy te csak pár topmodellt ismersz közülük, azzal még nem sokat láttál.

2012. aug. 30. 22:01
 6/11 A kérdező kommentje:
Silvia Saint-ot én is ismerem :D De pont hogy nem top modelleket ismerek
2012. aug. 30. 22:12
 7/11 anonim ***** válasza:

Az emberek viselkedés nem országonként, hanem kultúránként változnik - na most lehet, hogy a kettő egybe esik, de nem mindig. Európa kulturálisan nagyjából egységes, tehát nincsenek igazán számottevő különbségek. Most nem olyanokra gondolok, hogy hogyan fűszerezzük az ételeket, meg mekkora távolságot tartunk egymás között beszédkor stb. Ezek persze eltérőek, de pl. a kapcsolatkoról nagyjából ugyanúgy gondolkodnak az európaiak: monogámia, a felek egyenlőek stb. (nyilván ideális esetben). Ezzel szemben lehet példának felhozni az arabokat, ahol ennek a szöges ellentéte van.

Szóval bizonyos dolgokban különbözhetnek a cseh nők a magyaroktól, de az erkölcseik, a kapcsolatokról való gondokodásuk stb. hasonló a magyarokéhoz. Egyébként, nemrég jártam Prágában és nem láttam nagy különbséget a magyar és a cseh nő között. De amúgy sokan szépek voltak. :)

2012. aug. 30. 22:33
 8/11 anonim válasza:
en fujattam praha utan ay atol kutnal es mashol is egy parszor...jok..es szeretik a csoportos szexet! kisverbo
2012. aug. 30. 22:41
 9/11 A kérdező kommentje:
monogámia?ezt meg sem hallottam.Tudom hogy hasonlóak a magyar nőkhöz kinézetre,de a csehek egyértelműen szebbek.Erről jut eszembe Csehország is híres a kur.vákról,vagy nem ? :D
2012. aug. 31. 00:33
 10/11 anonim ***** válasza:
Kérdező, a monogámián nem azt értettem, hogy az egész élet során egyetlen (szex)partner, hanem azt, hogy alapvetően úgy vagyunk beállítva, hogy egyszerre egy partnerünk van. Emellett természetesen van megcsalás és vannak, akik egyszerre kettő (vagy több) pasit/csaj tartanak, de ők vannak kevesebben vagy legalábbis egy idő után a legtöbb kinövi. De ha már házasságra/tartós kapcsolatra gondolsz, akkor azt egy nővel/férfival képzeled el. Így értettem, amit mondtam. És csak példának hoztam fel a kapcsolatokat, ha már a szerelem, szex témakörben vagyunk. :)
2012. aug. 31. 12:35
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!