Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Srácok! Ha megtetszik Nektek...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Srácok! Ha megtetszik Nektek egy lány buszon, villamoson, akárhol, és nézitek, a lány is visszanéz rátok, akár mosolyog is, akkor miért nem mentek végül oda hozzá?

Figyelt kérdés
2012. aug. 30. 21:08
1 2 3 4
 31/34 A kérdező kommentje:

szerintem felesleges ennyire mélyen belemenni abba, hogy mi az, hogy egyenjogúság.

szvsz, ha mindenki a szívére teszi a kezét, akkor a lány azt várja, hogy a srác menjen oda hozzá, a srác meg attól érzi magát srácnak, hogy ő megy oda a lányhoz.

2012. aug. 31. 13:23
 32/34 anonim ***** válasza:
Ezt már leírtad nekem,de a második fele hülyeség.Honnan tudod,hogy egy srác mitől érzi magát srácnak ?
2012. aug. 31. 14:09
 33/34 anonim ***** válasza:

A tömegközlekedési eszközök szerintem nem valami jó ismerkedési helyszínek... :-/

Én - ha már kifogásokat keresünk :) - azért nem szoktam odamenni a csajokhoz, mert az még rendben van, hogy odalépek és ráköszönök, na de utána mi van...? O.o

A megszólítás csak pár pillanat, nem kell hozzá olyan nagy bátorság (szerintem), na de miután már meg lett szólítva a leányzó, mi a fenéről lehetne vele beszélgetni? Ott állni mellette szótlanul mégiscsak ciki és valószínűleg a lány nyelve sem fog hirtelen felpörögni. Munkáról beszélgetni gáz (kit érdekel ki hol gürizik), magánéletről csevegni meg kicsit erős lenne így az első percekben, nem hinném, hogy annyira megnyílna a lány ilyen zavaró körülmények (hallgatózó emberek) között...

Szóval én általában azért nem szoktam leszólítani utcán senkit, mert egyszerűen nem tudom, miről lehetne beszélgetni úgy, hogy ne érezzük mindketten totálisan hülyén magunkat (ami általában nem vezet sok jóra).

2013. jan. 25. 11:15
 34/34 anonim ***** válasza:
Igen igazad van,elve halálra van ítélve ez az egész.Ha megfigyelitek csak a cigányok kezdeményeznek tömegközlekedési járművön.
2013. jan. 25. 12:58
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!