Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Srácok! Ha megtetszik Nektek...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Srácok! Ha megtetszik Nektek egy lány buszon, villamoson, akárhol, és nézitek, a lány is visszanéz rátok, akár mosolyog is, akkor miért nem mentek végül oda hozzá?

Figyelt kérdés
2012. aug. 30. 21:08
1 2 3 4
 21/34 A kérdező kommentje:
igen, kedves utolsó. :) tök igazad van!! :)
2012. aug. 30. 21:44
 22/34 walk w1th mee ***** válasza:
Ha hosszabb úton megyek,akkor csak megszólitom,de csal ha egy félórás,még annyisem busz-vonat úton vagyok akkor meg minek szólongassam?:/
2012. aug. 30. 21:49
 23/34 anonim ***** válasza:
Nos,nem én sírtam az egyenjogúságért,úgyhogy tőlem nem gáz :D
 24/34 A kérdező kommentje:
meeeeert mondjuk szimpatikusak vagytok egymásnak????
 25/34 anonim ***** válasza:
10%

21:18, velem nem tolnak ki, ha nem akarnak semmit :) Magukkal annál inkább.

21:35, pont hogy ez az a terület, ahol az egyenjogúságnak helye lenne. Mellesleg erre a nők se tudnak mit mondani, hisz pont hogy ők picsognak, hogy mi csak szexre használjuk őket. Hát tessék, fordítjuk a kockát, menjen akkor fordítva a dolog :D

2012. aug. 30. 22:09
 26/34 anonim ***** válasza:
Ők fekszenek le mindenkivel aki jóképű miért minket szidalmaznak ? Igen,az egyenjogúság pont hogy erről szólna,részben.
2012. aug. 30. 22:14
 27/34 anonim ***** válasza:
87%

Fogalmam sincs, miféle női egyenjogúságról beszéltek, a nők fizetése még mindig messze elmarad a férfiakétól, arról nem is beszélve, hogy egy nő számára sokkal nehezebb magas beosztást szerezni, mint egy férfinek.

Ezek után menjetek csak szépen oda a nőhöz, és hagyjátok az álszent dumát.

2012. aug. 30. 22:21
 28/34 anonim ***** válasza:
25%
Nem vagyunk álszentek.A legtöbb nő pont annyit keress mint a legtöbb férfi.Mitől nehéz magasabb beosztást szerezniük?Elég ha jól néz ki,vagy bepucsít,szétrakja a lábát,esetleg oboázik.Általában az oboa a legnépszerűbb.De mondom ha kicsit is szép a nő az már neki tuti jolly joker egy munkahelyen,tapasztalatból tudom.
2012. aug. 31. 00:29
 29/34 anonim ***** válasza:
79%

Elég, ha kicsit pucsít, vagy ha jól néz ki? Hát igen, rátapintottál a lényegre. Egy férfinak senkivel nem kell lefeküdnie ahhoz, hogy jobban keressen vagy magasabbra jusson. Elég, ha bejár dolgozni. Ennyit az egyenjogúságról.

Amúgy csak meg kell nézni a statisztikáka, mondjuk a neten, hogy lásd a keresetek közti nagy különbséget.

2012. aug. 31. 09:16
 30/34 anonim ***** válasza:
Hát ez igaz,suliban azért bírtak a tanárok,mert bejártam és tanultam,de nem nyaltam senkinek.Munkahelyemen megfigyeltem,és ezzel sok férfi így van,ha Te elkövetsz egy kis hibát,lebas.znak-hülyének néznek,ha egy csaj akkor nem hogy nem bas.zák le,hanem még a seggét is kinyalják.Ekkor is mondhatnánk hogy hol az egyenjogúság.
2012. aug. 31. 12:24
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!