Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Srácok! Ha megtetszik Nektek egy lány buszon, villamoson, akárhol, és nézitek, a lány is visszanéz rátok, akár mosolyog is, akkor miért nem mentek végül oda hozzá?
Talán mert van barátnőm? Vagy mert nincs kedvem minden lányhoz odamenni, akivel szemezek? Bár azért valljuk be, a srácok többsége szimplán csak fosik odamenni.
Romanov: Minek kérdezted meg? A csajra legyél kíváncsi, ne a barátjára. Én konkrétan ezt szoktam mondani, ha egy csaj a "bocsi, de van barátom" szöveggel akar lekoptatni. "Rád vagyok kíváncsi és nem a barátodra." Nem is emlékszem olyanra, hogy ez a kijelentésem után ne kezdett volna el érdeklődést mutatni felém a csaj.
Oké hogy egyenjogúság stb...De ez olyan terület ahová ezt baromság belekeverni:D
A férfi az férfi, nem azt mondom hogy nő ne kezdeményezzen, de ez alapvetően szerintem is a férfi dolga.
"Nostehát, ha annyira akarták az egyenjogúságot, jöjjenek ők oda énhozzám. Máskülönben nem lesz semmi."
Nem azért de ha te csak arra vársz hogy ők szólítsanak meg, akkor pont olyan vagy mint egy nő aki ugyanezt elvárja, amire viszont te jössz az egyenjogúság dumával:D
Szóval ez egy kicsit fail.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!