Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Srácok! Ha megtetszik Nektek...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Srácok! Ha megtetszik Nektek egy lány buszon, villamoson, akárhol, és nézitek, a lány is visszanéz rátok, akár mosolyog is, akkor miért nem mentek végül oda hozzá?

Figyelt kérdés
2012. aug. 30. 21:08
1 2 3 4
 11/34 A kérdező kommentje:
az a baj ezzel, kedves 10., hogy lehet, hogy a könnyen megkapható csajok oda fognak menni, de egy normális értékekkel rendelkező, szépnek mondott lány nem fog kezdeményezni, mert ez a férfi dolga lenne még mindig. a fizetés meg minden más ellenére is.
2012. aug. 30. 21:17
 12/34 anonim ***** válasza:
92%
10-es, nem mondom, Te aztán jól megbüntetted a nőket :D. Kérdésre: Manapság ha BKV-zom általában rohanok valahova. Munka, haza, barátok, ilyenek. Sajnos erre nincs időm. 23/f
2012. aug. 30. 21:18
 13/34 Hunter92 ***** válasza:
84%

Talán mert van barátnőm? Vagy mert nincs kedvem minden lányhoz odamenni, akivel szemezek? Bár azért valljuk be, a srácok többsége szimplán csak fosik odamenni.

Romanov: Minek kérdezted meg? A csajra legyél kíváncsi, ne a barátjára. Én konkrétan ezt szoktam mondani, ha egy csaj a "bocsi, de van barátom" szöveggel akar lekoptatni. "Rád vagyok kíváncsi és nem a barátodra." Nem is emlékszem olyanra, hogy ez a kijelentésem után ne kezdett volna el érdeklődést mutatni felém a csaj.

14/34 A kérdező kommentje:
kár. :D
 15/34 A kérdező kommentje:
mármint, hogy mindig rohansz.
2012. aug. 30. 21:19
 16/34 anonim ***** válasza:
Uccsó szívemből szóltál!Egyrészt az egyenjogúság,a másik meg az hogy szórakozóhely ugyanaz mint a bkv.Ugyanazért nem megyünk oda.Ha barátnőkkel van akkor meg főleg nem,akkor már inkább bkv,ha egyedül van.
2012. aug. 30. 21:20
 17/34 anonim ***** válasza:
Most pont nem rohanok:D Fürdeni mindjárt. De amúgy szívesen beszélgetek, ismerkedem. Csak a legtöbb lány mikor odamegyek, azt hiszi, hogy én feleséget keresek:D
2012. aug. 30. 21:21
 18/34 anonim ***** válasza:
60%
Ez hülyeség szerintem,hogy a könnyen kaphatók mennek oda a pasihoz.Bezzeg ha kefél a csaj buliban,akkor nem könnyen kapható mi ?
2012. aug. 30. 21:22
 19/34 A kérdező kommentje:
hm. hát rendben. köszi mindenkinek!! :)
2012. aug. 30. 21:23
 20/34 anonim ***** válasza:

Oké hogy egyenjogúság stb...De ez olyan terület ahová ezt baromság belekeverni:D

A férfi az férfi, nem azt mondom hogy nő ne kezdeményezzen, de ez alapvetően szerintem is a férfi dolga.

"Nostehát, ha annyira akarták az egyenjogúságot, jöjjenek ők oda énhozzám. Máskülönben nem lesz semmi."

Nem azért de ha te csak arra vársz hogy ők szólítsanak meg, akkor pont olyan vagy mint egy nő aki ugyanezt elvárja, amire viszont te jössz az egyenjogúság dumával:D

Szóval ez egy kicsit fail.

2012. aug. 30. 21:35
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!