Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Lányok, mi a véleményetek az...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lányok, mi a véleményetek az új kocsimról?

Figyelt kérdés

20. szülinapomra kaptam, ha meglátnátok ezt a kocsit, mit gondolnátok?

Én egy visszafogott srác vagyok, nem szeretem a kirívó dolgokat.

Kép: [link]

2012. aug. 30. 15:15
1 2 3 4
 21/35 A kérdező kommentje:

"Ez mindent elmond rólatok, lányok :D"

Szerintem nem gáz, én szívesen megautóztattam eddig is bárkit, akit érdekelt az autó, régen én is szerettem beülni a sportkocsikba, az még jobb volt ha vihettek is egy kört.

Szóval szerintem ebbe semmi rossz nincs, devalahol meg kell húzni a határt a 440 forintos benzinár mellett :)

2012. aug. 30. 17:05
 22/35 anonim ***** válasza:
21 éves lány vagyok. Az autóról kell a vélemény. Szép meg jó, de nekem nem kéne. Magyar utakra aztán tényleg sok értelme van. Bár biztos, hogy neked ha erre volt pénzed (szüleidnek) akkor a szervízre is lesz. Nah meg reméljük nem látjuk a híradóba 1-2 hónapon belül, hogy egy szürke merci frontálisan.... A balesetben mindenki életét..... :) Ittas vezetés, gyorshajtás stb.
2012. aug. 30. 17:21
 23/35 A kérdező kommentje:

ma 17:21

Szerintem meg kell a magyar utakra.

Ez az autó 2 tonna ha négyen ülünk benne, de ahhoz képest elég szépen mozgatja a 280 lóerő.

Azért, ha országúton meg kell előzni egy kamionsort nem hátrány ha van kraft az autóban, nem csak a 0-100 adat a mérvadó.

Boccs az offért, ez szerelem szex kategória nem erről szól, csak gondoltam hozzáteszem. :)

Amiatt meg nem kell aggódnod, hogy más embereket veszélyeztetek, vagy megsérülök, mivel nem szoktam száguldozni közúton. :)

Amúgy köszönöm, hogy tetszik az autó.

2012. aug. 30. 17:36
 24/35 anonim ***** válasza:
A kocsival semmi baj nincs, jól néz ki, de ez a kocsimmal való felvágás nekem nem jön be.... nekem pl biztos nem jutna eszembe, h a kocsim kraftját fitogtassam. Persze ha nem ezt volt a célod vele, akkor bocsi...
2012. aug. 30. 19:32
 25/35 anonim ***** válasza:
Autóóó *-* Ez jutott először eszembe meg az,hogy imádok kocsikázni :))
2012. aug. 30. 20:08
 26/35 anonim ***** válasza:
nem értem h miért kell minket, nőket odáig degradálni h egy kocsin múlik, h járunk-e vkivel....... :(
2012. aug. 30. 20:47
 27/35 anonim ***** válasza:
Azt gondolnám, hogy egy átlagos srác vagy, egy átlagos kocsival.
2012. szept. 1. 13:27
 28/35 anonim ***** válasza:
Új gazdag, anyuci-apuci elkényeztetett fiacskája.. ha azt hiszed, hogy a kocsiddal fogsz csajozni, akkor figyelj arra is, hogy csak a pénzed miatt lesznek veled. :D
2012. szept. 1. 13:27
 29/35 A kérdező kommentje:

Magasról t*jok arra, hogy csak a pénzem miatt lesznek velem.

Amúgy sem akarok tartós kapcsolatot.

2012. szept. 1. 13:30
 30/35 anonim ***** válasza:
Miért nem ezzel kezdted? :D Akkor a privát üziket irogató lányokból tuti fel tudsz szedni egy párat, egy kis auózgatás közben...... :D
2012. szept. 1. 13:33
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!