Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok! Ha egy nagyon komoly de fiatal fiú akarna veletek összejönni, akkor hogyan reagálnátok le a sztorit? Többi lent.
Én a "tanárára vágyó tinicsajként" mondom NEM szokták megkapni a 16-17 éves lányok a huszonéves pasikat mindig. Akik egy szép nagy f*szt akarnak, azok szoktak összefutni a friss nunit akaró fajtával. Egy normális felnőtt pasi (ha valódi kapcsolatot akar) nem intelligens tinilányra, hanem felnőtt nőre vágyik. Ugyanígy egy érett 17 éves elutasít egy 15 évest, akármilyen korán érő...
Ez a szomorú igazság, azért sok szerencsét.
Szia! Tudom, ezt már elmondták párszor és igen, a 16-17 éves lányok nem jönnének össze veled. De a Te korosztályodban simán lehet találni olyan lányokat akik igen, kicsit hülyék hiszen 14-15 évesen ez érthető de egy párkapcsolatot komolyan tudnak venni. Talán az előző barátnőid is csak azért szórakozták el a dolgot mert féltek attól, hogy mi van ha mindent túl komolyan vesznek vagy nem tudom... :) Én az utóbbiakhoz sorolnám magam mert tudom milyen idegesítő és legfőbbként elszomorító ha valamiről komolyan akarunk beszélni de a másik miatt nem megy... Remélem egy picit segítettem :D
14L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!