Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Lányok! Ha egy nagyon komoly...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lányok! Ha egy nagyon komoly de fiatal fiú akarna veletek összejönni, akkor hogyan reagálnátok le a sztorit? Többi lent.

Figyelt kérdés
15leszek...még 2 nap,szerintetek, 16-17 éves az összes barátom,és még komolyabb vagyok mint ők,akkor kicsit érettebb lányoknál is szóba jöhetek(16-17 éveseknél nem mennék feljebb)csak már elegem van,hogy akik eddig a barátnőim voltak,(14-15 évesek)nem tudtunk normálisan beszélgetni(komolytalanok volta),csak egy lány volt akivel 2óráig néztük egymást szótlanul,és akkor ez volt az egyik legjobb időtöltésünk,a másik lelkében bolyongtunk,és nagyon élveztük :) Azt mondja rám mindenki hogy korán érő típus vagyo.Semelyik barátnőmnél nem jött be a picivel érzékenyebb,romantikusabb oldalam...Ezért gondoltam,hogy az idősebb lányok már bölcsebbek,komolyabbak,és jobban értékelik ezeket a tulajdonságaimat...
2012. aug. 30. 00:51
1 2
 11/16 A kérdező kommentje:
Okés,köszönöm,és igen,ebben igazad van... ha másra nem egy-két körre úgyis elviszik őket.Remélem van olyan lány is,aki külsőre is megy,de inkább az értelmet nézi a fiúkban/férfiakban.....
2012. aug. 30. 01:35
 12/16 anonim ***** válasza:

Én a "tanárára vágyó tinicsajként" mondom NEM szokták megkapni a 16-17 éves lányok a huszonéves pasikat mindig. Akik egy szép nagy f*szt akarnak, azok szoktak összefutni a friss nunit akaró fajtával. Egy normális felnőtt pasi (ha valódi kapcsolatot akar) nem intelligens tinilányra, hanem felnőtt nőre vágyik. Ugyanígy egy érett 17 éves elutasít egy 15 évest, akármilyen korán érő...

Ez a szomorú igazság, azért sok szerencsét.

2012. aug. 30. 03:27
 13/16 A kérdező kommentje:
Okés,értem.És én is gy gondoltam,hiszek még abban,hogy ha egy 25 éves féfrinak van egy pl.:3-4éves kapcsolata,akkor nem fogja egy 17 éves lány kedvéért tönkretenni a kapcsolatát...
2012. aug. 30. 03:56
 14/16 anonim válasza:

Szia! Tudom, ezt már elmondták párszor és igen, a 16-17 éves lányok nem jönnének össze veled. De a Te korosztályodban simán lehet találni olyan lányokat akik igen, kicsit hülyék hiszen 14-15 évesen ez érthető de egy párkapcsolatot komolyan tudnak venni. Talán az előző barátnőid is csak azért szórakozták el a dolgot mert féltek attól, hogy mi van ha mindent túl komolyan vesznek vagy nem tudom... :) Én az utóbbiakhoz sorolnám magam mert tudom milyen idegesítő és legfőbbként elszomorító ha valamiről komolyan akarunk beszélni de a másik miatt nem megy... Remélem egy picit segítettem :D

14L

2012. okt. 15. 20:54
 15/16 A kérdező kommentje:
Igen,segítettél ,köszi :)
2012. okt. 20. 22:12
 16/16 anonim válasza:
Örülök neki :)
2012. okt. 27. 18:38
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!