Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nagyon fura, ha erre vágyom? Van olyan lány, aki szintén vágyik erre?
Akkor vegyél kutyát... Én pl annyira gusztustalannak tarom az ilyen párokat, akik csak nyalják falják egymást úton, útfélen... Annyira semmi az ilyen kapcsolat...
Ne higgyétek, hogy nincs senkim, de szerintünk mindennek megvan a maga helye...
Hány éves vagy?én itt vagyok :D
14L
Mindenki vágyik arra,h szeretgessék és hogy legyen egy olyan ember,akit szerethet.És szerintem egyáltalán nem nyálas ha 2 ember úgy szereti egymást,h mindig egymás mellett vannak...de az nekem sem jön be,amikor annyira falják egymást,h az már képtelenség...mindennek megvan a maga helye :)
L/16
Van olyan ember aki erre vágyik,és meg is értem ha ennyire szeretik egymást,bár azért tényleg megvan mindennek a helye,és ez a nyalják falják egymást dolog...Van olyan esett mikor az kell,de szerintem egy normális kapcsolat nem erről szól:D
És amúgy szerintem ez teljesen normális dolog ha arra vágysz hogy egy nőt így szeress:D
Mindenki szereti ha szeretik:D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!