Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Mi a véleményetek az alábbi...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mi a véleményetek az alábbi kapcsolatépítő metódusról?

Figyelt kérdés

Egy elméleti kérdés, ami főleg 18-23 között nőknek szól.

Nem szeretem elsietni a dolgokat, és szerintem a szerelem kialakulásához meg kell ismerni a másikat. Kötetlenül, simán ismerkednék a kiszemelttel, és törekednék arra, hogy minél jobban megismerjük egymást. X számú randik helyett találkoznánk amikor kedvünk tartja és időnk engedi, és minél több időt töltenénk együtt. Mintha két "haver" lennénk, vagy hasonló. Persze ez nem zárja ki, hogy meglegyen a "randi" hangulat, olyanok vannak a fejemben, hogy elmennénk sétálni, kirándulni, esetleg bringával túrázni, megnéznénk a naplementét, tisztább éjszakákon a csillagokat, néha beülnénk valami szolidabb kis vendéglőbe ebédelni vagy vacsorázni stb. És kialakulna a közös élmények, egymásban megismert értékek hatására az, aminek ki kell. Ha barátság, akkor barátság, ha szerelem, akkor szerelem, de nem erőltetném azt, hogy "Te Nő vagy, én Férfi és minél gyorsabban meg akarlak kapni".

2012. aug. 29. 20:32
1 2
 1/15 anonim ***** válasza:
nem rossz, de én lehet megunnám 21L
2012. aug. 29. 20:33
 2/15 A kérdező kommentje:
Na, ettől tartottam.
2012. aug. 29. 20:35
 3/15 anonim ***** válasza:
A kapcsolatépítéshez nem metódus kell, hanem önismeret, de mindegy. 24F
2012. aug. 29. 20:36
 4/15 anonim ***** válasza:
első vagyok, de ha belsőre is külsőre is tetszik valaki úgyis előbb lesz belőle valami
2012. aug. 29. 20:37
 5/15 anonim ***** válasza:
100%
Ez elég számító,megtervezett dolog.Ha én ismerkedem csajokkal,akkor ahogy alakul,úgy ismerkedek meg velük.Különben is jobban értékelik az improvizációt,mint asz előre megtervezett dolgokat.
2012. aug. 29. 20:38
 6/15 anonim ***** válasza:
Én fiú vagyok de muszáj beírnom ide mert témába vág. Ez az ismerkedési metódus nem nyerő, így sose lesz barátnőd, csak lánybarátaid, mivel sok haveri találka után elkönyvelnek havernak, és aki rájuk nyomul az lesz a barátjuk. Sajnos ezt már én is besz0ptam párszor
2012. aug. 29. 20:39
 7/15 anonim válasza:
Én nem ismer' metódus.. aztán jöttek a nindzsák sitty-sutty, a miniszter meg fittty.
2012. aug. 29. 20:54
 8/15 anonim ***** válasza:

Na most... nekem ezzel egy problémám van csak.

Hasonlóan ismerkedtem meg egy pasival, sokáig randiztunk, jártunk, udvarolt stb, meg ilyesmi... És mikor már totál beleszerettem, akkor jöttem rá, hogy csak kihasznált.

Szóóóval én azóta igencsak rühellem a párkapcsolatok kezdeti stádiumát, olyan mint valami "szükséges rossz", minél előbb érjünk túl rajta, és akkor jó...

Vagyis akár szex,akár akármi más, "letudni" (bár ez így hülyén hangzik) minél előbb, még mielőtt bármilyen érzelem is kialakul, és akkor nincs pofára esés.

Ha a csávónak meg nincs hátsó szándéka, akkor lehet megszeretni.

Most ez lehet, hogy elb.szott felfogás, de én nem tudom másképp csinálni, és így nekem a te verziód se tetszene. Átverésnek hinném.

21L

2012. aug. 29. 20:57
 9/15 anonim ***** válasza:
Én csak saját magamból indulok ki, de szerintem ez nem túl megnyerő. Ha csak barátokat akarsz szerezni, akkor tökéletes. Esetleg visszahúzódóbb lányoknál is beválhat. Én az első pár randi után elvárnám hogy elkezdődjön a kapcsolat, ha mind2en úgy érezzük. Pár randi, találkozás, egész napos beszélgetés után lehet érezni, hogy össze akarsz-e vele jönni. (22N)
2012. aug. 29. 20:57
 10/15 anonim ***** válasza:

Nem hangzik rosszul, de amiket leírtál (bringázás, vendéglő, naplemente)azokat én már egy kapcsolatban szeretem. Ha ez a randi időszak, mi lesz később? Tudod ezt tartani? Mert ha egy lányt "rászoktatsz" az ilyen közös programokra, később is vágyni fog rá... Menni fog?

Ez csak saját vélemény: kifejezetten nem szeretem az ilyen előre legyártott, sablonos randikat, mint naplemente,kajálás... az egyedi dolgokat szeretem, nem kell drága legyen, de legyen benne fantázia. Nálam ez nyerőbb :)

23/L

2012. aug. 29. 21:02
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!